#bestofthebestmakeupclub 10 з 10
Власний стиль, який підкреслює твою індивідуальність - це і є краса і неповторність! #bestofthebestmakeupclub
Жіноча краса, на мій погляд, - це внутрішній світ жінки, який відображається зовні! Коли жінка не приймає себе такою, яка вона є, коли немає балансу і гармонії всередені, тоді вона почувається не красивою і починає шукати недоліки. Я себе відчуваю 10 з 10, бо приймаю себе, до цього я йшла багато років, бо в школі я дійсно відрізнялась від своїх одноліток дівчат красунь, і мене дражнили "мавпою")))). Да, дійсно, дуже чорнява, вуха стирчали в різні сторони, маленького зросту та ще і заучка відмінниця. Але коли стала вже дорослою, то зрозуміла, що краса - це щось більше ніж окремі недоліки і що все це зовсім не недоліки, а індивідуальність дівчини, яка нас всіх відрізняє один від одного, і що треба себе любити і нести свою природню красу в світ! Так, я себе прикрашаю гарним мейком, доглядом за тілом та обличчям, щирою посмішкою і чудовим настроєм і відчуваю себе неперевершеною - 10 з 10! Навколишній світ тебе сприймає так, як ти сама себе відчуваєш і "презентуєш", але головне бути собою, щоб твоя краса йшла з твого сердця, з твого внутрішнього світу, а не маска, яку ти вдягнула і показуєш. Я вважаю, власний стиль, який підкреслює твою індивідуальність - це і є краса і неповторність! #bestofthebestmakeupclub
Коментарі (0)