Oli Seagull

Дуже неочікувані і приємні результати та трохи розчарувань #testmakeupclub

Дуже неочікувані і приємні результати та трохи розчарувань #testmakeupclub

Дякую, Мейкап! Це виявися дуже цікавий бокс❤️
Найбільше за все я чекала консилер і гель, і вони мене не розчарували.
Далі по порядку.

Нажаль на сайті не було свотчів 2 відтінку і я обрала його наосліп, сподіваючись, що це не буде 🐷, бо саме таким він на картинці і виглядає.
Але отримавши консилер я видихнула, бо це виявився більше бежевий відтінок з зовсім маленькою краплиною рожевого.
Консистенція приємна, не суха, швидко не схоплюється.
Наношу я його вологим спонжем, так в мене виходить обережніше і равномірніше.
Він гарно розподіляється і підлаштовується під шкіру.

Фініш матовий.
Консилер виявився дуже делікатним. Він дуже натурально покриває синюшність під оком тонкою вуаллю. Комусь цього може бути замало, але мені такого ефекту достатньо.

Десь через пів години я його перевірила, він зовсім трохи поліз в зморшки, я то діло підправила і більше цілий день не чіпала.
Під кінець дня нічого не змінилось і це мене приємно вразило! Консилер залишився на місті, не скотився, більше нікуди не провалився.

Він також доволі добре приховує сліди постакне.
Консилеру O’BAYS Delicate я віддаю все своє сердечко❤️

Я з жахом чекала тестування цієї підводки, бо і так погано малюю стрілки, а тут ще і найгірший і найскладніший формат для мене зі всіх можливих)

Було складно, але шось вийшло😅

Підводка насправді має доволі зручний твердий пензлик і якщо руки не трясуться як в мене, то все вийде дуже швидко :)
Фініш я б не сказала, що наглухо матовий, все-таки більш сатиновий.
Схоплюється доволі швидко, але в перші декілька секунд краще повіку не підіймати, може відбитися.
На оці відчувається трохи стягуючою плівкою. Мені не заважає.
Стійкість достойна. У мене жирні навислі повіки і я не наносила базу, тільки тоналку від Missha. За близько 4 годин носіння повіка вже виблискувала, а стрілочка залишалась на місці😮
Я вважаю це класний результат!
Далі мені з деяких причин треба було все зтерти, але я думаю, що відходила б ще довше і все було класно. А якщо наносити на базу, то взагалі нічого хвилюватись.

Змивається дуже легко, катишками. Я швидко змила своєю звичайною піною.

Це не самий мій "щасливий" аромат, скажемо так, бо люблю більш солодкі.
Але всеодно він доволі приємний і не відштовхуючий. Найбільше всього я відчуваю грейпфрут.
Має рідку консистенцію ледве зеленуватого кольору.
Піниться дуже добре, то ж вистачає зовсім не великої кількості засобу.
Вимиває добре, шкіра м'яка і не пересушена , а що ще потрібно?)

Тут все буде коротко, бо ніша то дуже важко для мене😅

Panouge Absinthe Gaiac - шкіряний,трояндовий. Не самий відштовхуючий, але не моє.
Panouge Patchouli Figue - запах гіркої перестиглої груші. Я люблю просту свіжу грушу, але цей аромат виявився найбільш терпимим для мене.
Panouge Datura Amaretti - квітковий, дуже важкий і душний.
Panouge Rose Agathe- тут я можу тільки сказати, що так "пахне" мій дідусь і церква 🫠