Парфуми з мультибоксу: Panouge paris
Вирішила тестування розділити на декілька частин: так зручніше і більше виходить розказати;)
Цей бренд відкриваю для себе вперше.
Всі парфуми тут +/- 2000 грн.
Спочатку, коли я відкрила коробочки, мені здалось, що всі парфуми мають один запах, при тому не дуже приємний. Якщо нюхаєш іх прямо з пляшечки, то може скластися оманливе враження, так, як було зі мною.
1. Datura amaretti. Тут я, прочитавши назву, подумала, що це буде щось типу амаретто чи абрикосових кісточок...я дуже люблю такий запах. Але ні...в пляшці мені ці парфуми пахнуть новою сумкою...чи взуттям🤔. Але проходить 10 хв, і на моєму тілі вони розкриваються дуже класним, солодким, ніжним ароматом. Але не амаретто 😅. Їх хочеться нюхати на тілі завжди,можливо це так діє дурман. Ці парфуми сподобались найбільше, я дуже люблю такий запах.
2. Absinthe Gaїac. Мені вони пахнуть єлеєм, саме таким, що в церкві. В них запах олійний парфумів, якихось церковних масел. Але вони дуже легкі і не навʼязливі. А також запах турецького хамаму і ще чогось такого східного. Парфуми несуть в собі бадьорість і енергію. Вони також мені сподобались.
3. Patchilli fique. Спочатку як я відкрила коробочку, мені здалось, що вони пахнуть пліснявою 😳. При тому, що здавалось так два рази. Я думала, що взагалі з ними не подружуся. Та сьогодні, коли я пшикнула їх на себе...пройшло 5 хв, і я знов чаю зовсім інший, класний запах. Вони мені нагадують якісь інші парфуми...тільки я ніяк не можу згадати, які. Також вони ідеально підійдуть с якості унісекс. Це такий виважений, солідний запах. В складі жасмин, груша, молоко ( цікаво, яка тут його роль🤔). Вони мені теж сподобались, але не на кожен день і більше на осінь- зиму. Вони з- поміж інших найстійкіші.
4. Rose agathe. По назві я думала що буде запах рози. Але ні...її нотки тут дуже слабо прослуховуються. Зате чути запах ладану. Якщо точно описати: коли святять паску, спочатку священник проходить повз кошиків з кадилом і всі чують запах...ці парфуми пахнуть точнісінько так само.
Вони мені сподобались найменше. Ці парфуми ідеально би підійшли до аромалампи в спа салон, коли роблять масаж, і хочеться зняти стрес і напругу.
Але, варто сказати, що ці парфуми не викликали в мене нудоти чи головного болю (як в мене було від attar collection). Я їх сприйняла позитивно і з задоволенням.
І ще одна закономірність, яку я помітила: на тілі вони тримаються значно довше, ніж на одязі.
Звичайно, в кожної людини вони розкриються по- іншому, і в кожного свої смаки...але особисто я трьома парфумами дуже задоволена😉.
Коментарі (0)