🪽Kate Rina🪽

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Я 10 із 10 не дивлячи на те, що маю безліч вад в зовнішності ! Все життя в боротьбі зі своїми недоліками 😔Одного разу навіть приїхала до найкращого пластичного хірурга Одеси на консультацію, а він мене відмовив і дав направлення до психолога ! Це трохи додало мені впевненості в своїй красі ! Але , навіть зараз коли пишу цей текст все ще сумніваюсь в собі !

Я все життя чимось не задоволена, то не такий ніс , то не такі очі , то не та фігура , то не таке волосся, цей список я можу доповнювати безкінечно!

Але я чудова людина , я щаслива ! Люблю це життя ! Люблю свою сімʼю ! У мене найкращі і найкрасивіші діти , крутий чоловік , чудові батьки , гарні друзі і всі люди які мене оточують прекрасні ❤️

У мене багато досягнень , я освідчена людина , коли мені було 22 роки , а моєму чоловіку 32 роки ми побудували офігезний будинок , дизайн якого все ще актуальний і сучасний ! Зараз ми його продаємо і ці фото останні в ньому ! Попереду мене чекає нове життя в новому місті , нові люди , нові перспективи ( не легко було на це наважитись )!

У мене є хоббі , я обожнюю фотографувати ,

багато і смачно готую ( моя медитація) , займаюсь спортом, нещодавно навчилась редизайну мебелі і це у мене досить не погано виходить ! З віком відкриваю і в собі багато нового !

У мене багато недоліків , але я ж людина і маю на це право !

#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub