Nabla Skin Bronzing, Soft revenge
Ох ці часи моєї любові до бренду Nabla. Я обожнювала їх тіні й бажала придбати щось. Помади мене не цікавили. Рум’яна також мала. Пізнише придивилась я до продукта кольору бронзер-скульптор. “Це ж так універсально” -подумала я. Але виявилось не зовсім так
- Пакування тут простеньке. Хоч пластик є досить надійним, не те що в скульпторі Lamel. Але я розумію велику різницю в ціні.
- Текстура цікава. Вона здається не зовсім сухою. Коли проводиш пальцем, ві дчуваєш текстуру вологої глини. Однозначно нестандартні відчуття.
- Можливо як раз через це, нанесення є досить легким. Без плям і зайвої пігментації. Хоча в цьому і є невеличка проблема. Так як колір є дещо середнім між бронзером і скульптором. То як скульптор він не достатньо затемніє, а як бронзер недостатньо теплий. Щоб зробити більш насиченим колір, я спочатку наношу типу скульптор від Kiko, а зверху закріплюю бронзером Nabla.
макіяжі тільки з скульптором Nabla
Але довгий час мене це ніяк не бентежило. Я ним користувалась постійно, періодично від нудьги міняла його на Lamel. І ось вже пішов другий рік продукту від Nabla, а він все ніяк не закінчується. Я ним фарбуюсь майже кожен день, але так і не можу закінчити. Мені цього дуже хочеться, а він все ніяк не закінчиться.
висновки
Загалом це добрий продукт. Якщо ви бажаєте робити легку корекцію і маєте теплий тон шкіри, дана штучка вам допоможе. В мене ж з часом змінились вимоги до скульптурування. Тому цей бронзер не є моїм щастям. Скоріше він стандартна дія на автоматі в нанесенні макіяжу. Типу ви кожен день чистите зуби, просто тому що потрібно. І не задумуєтесь над тим а в яку сторону тримати мені щитку сьогодні. Ось і я з цим продуктом не думаю, а просто користуюсь.
Коментарі (0)