SomovaFM

Прев'ю на Мультибокс з #testmakeupclub

Прев'ю на Мультибокс з #testmakeupclub

Звичайно дякую MakeUp Club за можливіть пробувати цікаві новинки💋

Цей бокс зацікавив одразу, здебільшого новими для мене ароматами. На них чекала найбільше і вже підготувала свої пазухи до занюхування закапавшись спреем від алергії😅

Але хочу почати з найменш травмуючих засобів.

Гель доволі рідкий, майже прозорого кольору, нагадує розбавлений яблучний сік. Гарно піниться.

Аромат досить приємний, слодкувато-цитрусовий, як лимонний джем. Після змивання на тілі злегка відчувається. Шкіру не сушить.

оволі маленька ковбочка, всього 5 мл, хоча чи треба більше. Твердий пензлик з м'яким кінчиком ,яким чітко та впевнено можна промалювати гарні лінії.

Підводка не тече, хоч і в міру рідка, наноситься легко.

Стійкість нормальна, якщо терти око вона не розмазуються, але й змити її гідрофільною олійкою буде не важко.

Такий продукт для мене в новинку, обрала 02 відтінок на свій страх і ризик, бо свотчів у відгуках не було. Зазначу, що він відрізняється від картинки на сайті. Рожевого підтону я не помічаю взагалі.

Але й сам колір не поганий. Не жовтить. Текстура приємна, трохи рідка. Наноситься добре, не зтікає та не скочується, легко тушується.

Подивимось як у подальшому буде перекривати мої зелено-жовті кола під очима.

Одразу хочу сказати, що аромати дуже стійкі і вперше я цьому була не дуже рада.

Пробники в скляних ковбочках без кришечки по 2мл.

Panouge Rose Agathe. При першому пшику мені здалося я відчула липу, але це була доля секунди, як за ним послідував дуже різкий аромат одеколону "Гвоздика", яким можна було б відлякувати комарів. Вимивши руки не раз з фейрі, вдалося заглушити цей нав'язливий запах і навіть трохи повернути легкий присмак солодкої липи.

Panouge Patchouli Figue. Аромат виявися ще гірше за перший. Дуже концентрований запах радянської мазі "Зірочка", якою пробивали колись закладений ніс. Теж саме можна робити за допомогою цього аромату, тільки хочеться щоб ніс заклало назад.

Panouge Absinthe Gaiac. Аромат меньш неприємний попередніх, але віддушка ніби старого вивітрявшого одеколону 3 в 1 ніяк не покидав.

Panouge Datura Amaretti. Нарешті та сама квіточка, на яку я чекала. Приємний, квітковий, теплий аромат. Спочатку промайнула подумка за квітучий жасмін, але через секунду впевнено заявила, що це аромат квітуча вишня, майже як у Yves Rocher.

Наразі єдиний незаперечний фаворит з квартету саме Datura Amaretti.