Елена

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Я довго вагалася, брати мені участь чи ні, та нарешті наважилась. Зачепило це мене. Читаю історії дівчат, в них багато відвертого, особистого. Це дуже відкликається. Тому... ось мої 10 із 10.

Я 10 із 10 незважаючи на те, що тільки вчуся любити себе. У дитинстві я була дуже закомплексованою дитиною. Скільки себе пам'ятаю, в мене була зайва вага. Також в мене багато родимок ) Я вирісла з тотальним неприйняттям власного тіла. Наче я окремо, а тіло окремо. Саме тіло сприймалося як ворог. Бо воно якесь не таке. Скільки довелося пройти, щоб зрозуміти, що тіло мій ліпший друг. І що я така як є. Це був тернистий шлях і наразі я навіть не пройшла й половини, та я все одно йду вперед.

Я 10 із 10 незважаючи на емоційні гойдалки. Ну, а що? Які часи, такі і гойдалки 🙈 Я мешкаю в прифронтовому місті, тому гойдалки в мене 24/7. Та виявилось, що в мене непогане почуття гумору, яке дозволяє триматися на поверхні навіть зараз. Взагалі зрозуміла, що я сильніша, ніж сама про себе думала. Тож це точно робить мене 10 із 10 для себе самої )

Я 10 із 10 незважаючи на парфумерну манію ) У кожного свій "особистий сорт героїну", чи не так? 😉 В мене це парфумерія. Хотілося б якесь дешевше хоббі, але що є... Парфумерія для мене це магія. Це світ, де емоції, бажання, спогади знаходяться у флаконах. То машина часу, яка дозволяє повернутися у минуле. То портал у інші світи, інші країни. Мене це захоплює, відволікає, занурює у цей казковий світ.

Я 10 із 10 через те, що пишу цей допис. Бо могла б і далі залишатися у своїй мушлі.

Ще я хотіла б подякувати кожну з дівчат, які поділилися своїми історіями. Це було сміливо. Завдяки вам мені захотілося також бути сміливішою )