Елена

Adam Levine For Women

Adam Levine For Women

Вітаю 👋

Ділюся своєю знахідкою. Вважаю, що промовчати було б злочином.

Кожного разу, коли вдається знайти за невеликі кошти щось цікаве з парфумерії, радію як дитина. То ж, не буду як той Горлум з "моєєє золотцеее", а розповім про своє придбання.

Відразу скажу, що замовляла не на Мейкапі. Натрапила на акцію, тому обійшовся мені парфум за дуууже смішні гроші.

Признаюся чесно, раніше ніколи про нього не чула. Та й до парфумерії від селебриті відношуся нейтрально. Та виявляється, там також можна знайти скарби.

Ну що ж, погнали роздивлятися?

Adam Levine For Women

Ось тут здивували, так здивували. Пакування має солідний вигляд. Сам флакон запакований у білу коробку з щільного картону, який гарно тримає форму. Коробка була запакована в слюду, а зверху був вкладиш (чи як його назвати?) з назвою парфума та зображенням співака. Флакон теж здивував своєю якістю. Зроблений він у формі мікрофона. Трубочка має чорний, контрастний колір, а кришка покрита металевими вставками, імітуючи мікрофон. Мабуть у об'ємі 100 мл виглядає ще круче. Мій же флакон у 50 мл дуже лаконічний та мініатюрний )

Почнемо як завжди з піраміди.

Початкова нота: Нагідки, Спеції, Цитрус, Шафран
Нота серця: Жасмин, Сандал, Трояндові пелюстки
Кінцева нота: Бензоїн, Ваніль

Це спокійний аромат на прохолоду. За настроєм це осінь у флаконі. Та носити його можна і взимку, якщо буде бажання. Він спокійний, трохи інтровертний, огортаючий коконом аромат. Це щось про пожухле листя, жовті квіти та деревину. Стартує він трохи солодкувато та спецієво. Добре чутно нагідки. Спеції тут скоріш абстрактна нота, яку я не можу розкласти на складові. Далі підключаються квіти та трошки ваніллі і все це на деревині. А от база тут на диво серйозна. Багато деревини з натяком на уд та дим.

Цей аромат задля себе і для себе. Він дуже добре заземляє. В ньому добре думати, гуляти, читати та відпочивати. Він має невеликий шлейф та стійкість. Через кілька годин я вже відчуваю базу аромату. Та було б дивно записувати це в мінус аромату за такі кошти 🤷🏻‍♀️ Мені не важко його оновити протягом дня.

Взагалі, аромат тягне на статус бюджетної ніши. Такий він самобутній. Дуже задоволена такою знахідкою.