Мій улюблений тональний крем👌
Бюджетний і такий класний!😍
Тональна основа для обличчя Natural Flawless Foundation Patricia Ledo Мagnеtique Collection - його повна назва. Ціна за знижкою 149 грн, повна - 299 грн. Чесно, я дуже приємна вражена цим засобом за таку низьку ціну. Розкажу все по порядку😊
Упакування
Воно просто розкішне, сам флакон з матового скла, кришка глянцева золота з візерунками, дизайн яких відповідає всій колекції Мagnеtique. Помпа пластикова чорна, добре видає продукт. Тримати в руках і користуватись такою баночкою - одне задоволення!😍 просто люкс😁
Невеликий об’єм 30 мл і це плюс, бо я часто не встигаю використати тональні до їх кінцевого терміну придатності.
Я обрала тон 02, ідеально мені підійшов. По консистенції він не дуже густий, розтікається крапочкою на руці. Для покриття всього обличчя достатньо 1,5-2 нажаття помпи. Я зазвичай наношу пальцем, а потім розподіляю вологим спонжем.
Покриття в нього середнє, не замазує наглухо всі нюанси але при цьому гарно вирівнює тон шкіри, на кожен день для мене те що потрібно! Фініш природній, не сильно сяючий і вологий та при цьому не повністю матовий☺️ Комфортно відчувається на обличчі без ефекту маски.
Для наглядності зробила фото до/після. На фоні моїх веснянок та слідів з пост акне видно ступінь перекриття.
На вилиці помітно, що шкіра трохи сяє, якщо придивитись на цьому фото😊
Мінус - я так розумію це лімітована колекція, і через певний час цей прекрасний тональний зникне з полиць. А я б купувала його на повторі! І так буде, доки він продаватиметься😁 бо це чудо за свої гроші! Рада, що відкрила для себе цей бренд❤️
Коментарі (0)