Natasha Denona Retro Glam Eyeshadow Palette
Я не планувала купувати дану палетку. Гамма для мене була дивною і не зрозумілою. Відчувала що це не мої кольори, але спробувати хотілось. І ось я повелась на велику знижку і купила Retro Glam.
Перше на що я звернула увагу - пакування. Дуже-дуже красивий футляр. В порівнянні з ним Midi Retro виглядає такою сумною.
Пластик дебелий, впевнена що нічого з ним не станеться. Палетка в міру важка, щоб не відчувалась дешево і фарбувалось зручно. Тому тут дзеркало досить доречне. Я часто ним користуюсь. Також обожнюю в палетках midi прикол з магнітними рефілами. Переставляй як хочеш, грайся, зроби свою ідеальну гамму. Також тіні легко поставити у звичайну магнітну палетку з інді-брендами. Раптом ви захочете зібрати таку красу кудись в подорож.
Кольори досить просто діляться на умовні гами. Це рожева (Flare, Holly, Belle), сіро-оливкова (Lucy, Maxi, Jazzy, Oscar, Faye, Flutter) і м’ятно-зелена (Sage, Fringe, Palladian, Evergreen, Marlin, Oz).
Matte
Поділимо палетку за текстурами, які нам пропонує виробник і поговоримо окремо про кожний колір.
Matte:
- Sage - холодний пастельно-зелений, віддає трохи в сірість, тому користуюсь рідко
- Lucy - переклала опис кольору від Наташі “світлий вапняк”. В інтернеті глянула. Вапняк схожий на цей відтінок. Але самостійно не можу його зрозуміти, адже його на мені просто не видно. Я наче не те щоб дуже темна дівчина, але він надто світлий.
- Holly - світлий рожевий, трохи пастельний. За якістю з ним все чудово. Асоціюється з квітучою вишнею.
- Fringe - світліша версія кольору Sage, тільки має менше сірості. Тому іноді користуюсь
- Belle - а це відтінок трохи пожовклої троянди, або вишні, яка скоро скине свої квіти. В парі з Holly кращі подруги. Але частенько в тушуванні можуть зливатись в один колір.
- Faye - улюблений матовий, тауповий, в ньому є трохи зеленинки і сіринки. Нагадує волоський горіх, схожий з моїм кольором очей. Наташа каже: “Це відтінок глини” і тут я згодна на 100%.
Всі матові шикарні. Не маю з ними ніяких проблем. Чудово нашаровуються і тушуються. Єдине - трохи сипучі. Найтемніші кольори падають на ніс і щоки. Але все легко стирається серветкою.
Metallic
Metallic:
- Jazzy - темний коричневий з маленькими золотими блискітками. Оскільки матового для затемнення в палетці не має, користувалась даним відтінком. Особливого задоволення не отримала. Тіні сильно сипались і лягали плямами. На рухоме повіко я такі темні кольори не ношу. Тому Jazzy мій основний аутсайдер
- Oscar - світлий нейтральний коричнево-бежевий. Я не люблю сатини, але цей відтінок приємно вразив. Він кожному макіяжу додає певної благородності й акуратності. Мій улюблений колір в палетці.
- Marlin - світлий, холодний зелений зі сріблястим відливом. Нагадує розбілений колір м’яти. Часто наношу як акцент на нижнє повіко, додає певної свіжості очам.
- Maxi - темний коричневий, трохи в холодну сторону, хоч і виглядає досить нейтрально. Гарний в парі з відтінком Oscar.
- Palladian - світлий, пастельний сріблясто-зелений. Ідеальний для внутрішнього куточка ока. Користуюсь часто, буває дістаю палетку заради одного нього.
- Oz - темний зелений, трохи з сірою бруднинкою. Нагадує зелену м'яту, яка вже трохи підсохла.
Хоч Наташа називає цю формулу металіком, особисто для мене це сатини. Вони цікаві, трошки сяють, але це не металіки. Наносяться будь-яким пензлем. Прості в роботі.
З темними кольорами така ж сама ситуація що й з матовими. Сиплються дуже. Maxi та Jazzy найгірше себе поводять. Вони типу на свотчах відрізняються хоч обидва коричневі. Але на мою печаль, в макіяжі виглядають майже ідентично.
Matte cream powder
Matte cream powder:
- Evergreen - темний болотно-зелений. Також нагадує якусь втомлену зелень. За якістю мене повністю влаштовує. Користуюсь для затемнення, чи як підложкою до зелених макіяжів. Не часто його беру, бо темні образи в мене рідкість.
Sparkling
Sparkling:
- Flutter - має прозору базу зі срібними та світло-золотими блискітками. Якщо на свотчах виглядає більш менш, то на очах максимально невиразний. Підійде хіба що як топер до сатинів з палетки. А ще він сильно осипається.
- Flare - улюблений відтінок мого чоловіка. Ягідно-рожевий зі сріблястими блискітками, ще б трохи й був би банальним барбі-кольором. Але йому вдалось залишитись гарненьким. Це звичайно ж не спаркл, це симпатичний металік і не більше. Трохи осипається, але не занадто. Мені ці тіні пасують, але особливого щастя від їх носіння я не отримую.
1 макіяж
Здається робила по туторіалу з інтернету. Вийшло дуже гарно і незвичайно. Я і не підозрювала що така гамма кольорів мені пасуватиме. Користувалась кор ичневими відтінками. В складці затемнення Evergreen, зверху додала Faye. Шимер на рухомій повіці Oscar. Стрілка зроблена олівцем, а зверху Jazzy. Без олівця не виходило зробити достатньо насичену лінію. Нижнє повіко Evergreen і Maxi.
2макіяж
Хотілось протестувати рожеві кольори. Тут все очевидно і просто. Тушування Holly, затемнення Belle. На середину рухомої повіки та у внутрішній куток Flutter. Матові мене повністю влаштовують. А ось спаркл ніякий і в куток він не підходить, бо не має світлої бази.
3 макіяж
Тут тільки Belle і шимер Flare. Додала стрілок, щоб виглядало цікавіше. Але і кольорами в палетці я повністю задоволена.
4 макіяж
Образ кольору м'яти. На зону затемнення нанесла Evergreen. Зверху тушування робила відтінками Sage і Lucy (щоб в шкіру трохи втушувати такий дивний зелений). Шимер на рухомій повіці Marlin, а в кутку Palladian. Мені тут не вистачає якогось контрасту, але чоловік сказав що це його улюблений зелений макіяж на мені.
Потім робила схожий макіяж, він виглядав більш холодним. Але можливо це через похмурний день, який стояв тоді
5 макіяж
О, а це мій улюблений образ. Які ж в мене красиві горіхові очі. Це я і про тіні, і про райдужку. Також брала ідею з інтернету. Тушування Faye + Lucy. Затемнення Jazzy, ближче до центру Maxi, а посередині Oscar. З темними кольорами я намучилась, вони сиплються страшно. Ці коричневі лягали нерівномірно і я постійно їх нашаровувала. Якщо буду повторювати такий макіяж обов’язково нанесу темну підложку під коричневі кольори.
Далі я намагалась створити гарні макіяжі з поєднанням протилежних чи схожих відтінків. Але вийшло якось не дуже. Тушування виглядає брудно, а рожеві тіні віддають в колір хворобливості.
Знайшла єдиний варіант, коли мені на собі подобаються протилежно-схожа гамма. Це додавання в макіяж кольорових, графічних елементів. Вони перебирають трохи уваги не себе і блідість тіней не так сильно видна.
Висновки
- В мене ця подружка вже 4 місяці, а я так і не зрозуміла чи подобається вона мені. Гамма не зовсім моя. Іноді нафарбуюсь і виходить краса неймовірна, а іноді виглядає наче я пилюкою робила макіяж.
- Матові здаються надто світлими у компанії з темними шимерами. Хотілось би мати матовий затемнюючий до їх пари. Також сумно що кольори Maxi та Jazzy майже ідентичні. Навіщо їх два мати в одній палетці - я не знаю.
- Але я все одно радію що маю цю палетку. Бо кольори тут максимально незвичайні. Макіяж, зроблений цими тінями, не сплутаєш ні з чим. Це унікальна історія з гарною якістю.
Коментарі (0)