#bestofthebestmakeupclub
Я 10/10, не зважаючи на...
Я 10/10, не зважаючи ні на що.
Дуже цікава тема, бо кожний йде до ідеалу, не знаючи, який той ідеал насправді?
Ідеал - уособлення чогось найкращого, найгарнішого, найкрасивішого. Але вже на цьому етапі в нас є деякі неточності. Бо ідеал в кожного свій)
Хтось вважатиме Беллу Хадід найкрасивішою жінкою планети, а хтось навпаки - вважатиме її зовнішність зовсім звичайною, або навіть не дуже привабливою. Це через різні смаки, і це нормально.
Перш за все, моя позиція - що кожна має право вважати себе ідеалом, відчувати себе на 10/10 у будь-якому стані, будь-якому одязі та будь-де.
В кожного є свої недоліки
Навіть найбездоганніші люди/речі мають свої певні недоліки.
Наприклад, я 10/10, але маю величезну кількість розтяжок. Вони є в мене на стегнах, на колінах та на сідницях. Але найбільші я маю на спині. Іноді, коли я вдягають відкриті речі, то люди або косяться, або питають звідки в мене ці "шрами".
Все ж таки, я не вважаю це якимось суттєвим мінусом, бо я все ще можу вдягати речі з відкритою спиною та не відчувати себе скуто)
Я 10/10, але маю величезні синці під очима.
Синці - моя нестерпна проблема вже багато років. Через постійні проблеми зі сном вони стали моїми "компаньйонами". До речі ця проблема стосуватися не лише синців під очима, бо в мене дуже темне повіко, набагато темніше ніж шкіра на обличчі. Так, я щодня перекриваю їх, але й не стидаюся.
До речі фото - одна з моїх найулюбленіших фотографій без макіяжу)
Ну, а я хочу подякувати вам за увагу та нагадати:
Всі ми ідеальні, бо не існує загального пояснення на термін "ідеал". Кожна може і має вважати себе 10/10, навіть коли знає, що їй треба і чомусь стати краще)
💋❤️
Коментарі (0)