Mila__Mi

#testmakeupclub Огляд мультибоксу 🎁

#testmakeupclub Огляд мультибоксу 🎁

Але спершу хочу подякувати Makeup за можливість спробувати бокс з таким цікавим наповненням та відкрити для себе нові косметичні знахідки 😊💗

Я люблю бренд Weleda і вже пробувала три аромати з цієї серії (всього їх 6) гелів для душу: Energy, Love та Relax. Найбільше мені сподобався гель Energy 🍋, я прям його дуже полюбила. І так хотіла спробувати інші гелі з цієї серії. І ось коли з'явилася можливість спробувати один з них я була дуже рада ☺️

🔸Аромат льодяників 🍭, можливо знаєте, такі дольки зі смаком грейпфруту, апельсину та лимону? Так ось, гель пахне саме грейпфрутовими та апельсиновими льодяниками. Після душу ще деякий час залишається на шкірі.
🔸Помаранчево-лимонного кольору
🔸За текстурою гелеобразний, нагадує підтанувше желе
🔸Піниться дуже добре, як і всі гелі з цієї лінійки. Створює густу та пишну пінку, яка обволікає все тіло 🥰
🔸Добре очищує не пересушуючи шкіру

Мені сподобався, користуюся залюбки 🍊🧡

Всього в палітрі 3 відтінки (01, 02, 03). Я обрала 02, але якби була можливість, то обрала би 01 відтінок (для бліденьких в самий раз). Але і цей добре виглядає на моєму обличчі.

🔸02 відтінок - бежевого кольору, нагадує крем-брюле з легким рожевим підтоном

🔸має приємний косметичний аромат

🔸об'єм 9 мл

🔸аплікатор м'який, доволі зручний

🔸є обмежувач, який не дозволяє взяти зайвого засобу

🔸добре розтушовується

🔸має пудровий фініш

🔸на 4+/5 перекриває синці під очима

🔸доволі добре перекриває постакне

🔸в мімічні зморшки не западає

🔸добре тримається впродовж дня 👌🏻

В цілому мені сподобався - добрий, базовий консилер 👍🏻

🔹напівматова, рідка, чорного кольору

🔹об'єм 5 мл

🔹твердий фетровий пензлик

Малювати стрілки я не вмію 🤷🏻‍♀️ І в повсякденному житті їх не малюю. Тому тестити підводку мені не дуже й то хотілося 😄 Бо зазвичай стрілки криво виходили, та й всі інші які я пробувала, вони так довго змивалися, що бажання знову братися за цей косметичний продукт в мене не виникало. АЛЕ, даремно я переживала 😏 Ця підводка просто топ для навчання малювати стрілки.

+ не дивлячись на твердий пензлик, вона м'яко малює, не давить на повіки. Починаючи з початку пензля стрілка виходить тонка, а з середини пензля вони робляться товстенькі, тому краще малювати самим кінцем. І на початку приберіть залишки рідини об пляшечку (бо її набирається забагато і вона як я вже сказала - рідка).

+ висихає за кілька хвилин

- а ось с приводу стійкості вона слабенька, якщо наприклад потерти око, вона може осипатися (не водостійка тим паче, як зазначає виробник). Але якщо в очі не лізти, то добре триматиметься впродовж дня

+ змивається звичайною пінкою для вмивання

Як практикувати малювання стрілок і в цілому у використанні, вона мені сподобалася. Едине, хотілося би, щоб вона була стійкіша. Фото моєї стрілки дивіться в фото галереї (сильно не критикуйте 😁) ⬆️

Прем'єра ароматів відбулася в 2021 році у Франції. Всі аромати нішева парфумерія.

1. Panouge Datura Amaretti

В цьому ароматі відчувається вишнева нота, зовсім трошки та віддалено шкірка мандарину та одразу ж охоплює квітка дурману, дуже важка нота. Відчутний також Іланг-іланг та чомусь в цьому ароматі мені відчувається шкіряні ноти. Мені здається, що в нього є 1-2 компрненти які все псують і не дають йому розкритися наповну і заграти приємними нотами, створивши ту саму чудову східну композицію. Шлейф мало відчувається та звучить легше та краще, аніж на шкірі. І він не такий стійкий как інші аромати і легше змивається.

2. Panouge Rose Agathe

Аромат скошеної трави, гнилого листя, мокрої землі в яку ось, ось збираються посадити герань та троянду 😄 Така асоціація виникла не тільки в мене, але просто уявіть цю композицію. Його описати було якось найлегше, бо дуже точні асоціації з посадкою квітів та тривалою дощовою осінню.

3. Panouge Patchouli Figue

Дуже солодкий, приторний. Аромат підгнившої груші, ванілі, кислинка ревеню, насичена нота жасмину, трошки переспілого інжиру, кедр, пачулі. Стійкий та мабуть найшлейфовий.

4. Panouge Absinthe Gaїac

Аромат унісекс, хоча для мене він суто чоловічий (жінкам ну ніяк не підійде). В ароматі дуже відчутна нота полину, свіжої троянди. А в кінці відчувається шкіра, амбра та ветивер. Для мене він дуже важкий, хоча шлейф не такий насичений як його відчутно на шкірі. Стійкість в нього нереальна, важко змивається навіть після декількох змивань, тільки стає менш насиченим.

Жоден з ароматів мені не сподобався 🤷🏻‍♀️

Бокс насправді був дуже цікавим та різноманітним (не дивлячись на розчарування). Окрім ароматів, гель та косметичні продукти мені подобаються, тож буду ними залюбки користуватися.

Дякую за увагу 💗