Enkea

Гель від українського виробника 🇺🇦

Гель від українського виробника 🇺🇦
Гель від українського виробника 🇺🇦
Гель від українського виробника 🇺🇦
Гель від українського виробника 🇺🇦

Чергова спроба обрати засіб для укладки брів привела мене до цього варіанту. Трохи почитавши відгуки я вирішила взяти, мене переконав натуральний склад за невисоку ціну та ще й об'єм цілих 12 мл.

Щіточка тут звичайна, ворсова мені такі подобаються, за декілька рухів можна пройтись по всій брові. Колір в тубі блакитний, але на волосках він безколірний, не скочується грудочками і не береться білим нальотом, це безмежно втішно. Щодо ефекту на бровах: в мене неслухняні, товсті волоски тому на подібних бровах він зробить лише легку укладку, але не зафіксує. Зробити з ним ефект ламінування не вийде. Витрачається дуже економно, за рік я використала половину.

І все б нічого якби не одне "АЛЕ" я не знайшла жодної інформації про те, коли виготовлений і до якого дня його можна використовувати, хоча місце під цю інформацію відведене , але не заповнене (фото прикріпляю⬆️) , я помітила це тільки відносно недавно, коли в гелю з'явився підозрілий запах кислого клею пва. Так як, пройшло вже достатньо часу з моменту замовлення, то до Makeup я не зверталась, але вирішила попередити, щоб при замовленні ви обов'язково це перевіряли, аби не ставалось такої прикрої ситуації.

Всім спокійного мирного дня 💙💛 і дякую за увагу ♥️.

Enkea
20
Підписники
0