Трошки н ового в домі :) Моє замовлення з Європи!
Я так хочу вже зачекінитись в рубриці пусті баночки, а поки все нові і повні 😂 Маю слабкість на то 🤪
перше фото трошки мрячне, бо в нас почали виключати світло. Але нічого, бо скоро Перемога 💙💛
Загалом, попередній пост про чоловічий гель для душу, нажаль не є жартом і він реально для мене є чудовим!
Проте, я ніколи не опускаю рук та в надії знайти щось пахуче, але більш жіноче 🥹
Цього разу, я замовила знахідку для себе! І напевно, це стане знахідкою для Вас, милі дівчата!
Гель з квітковими оліями для душу від Barnangen! Родом з Швеції, ця пляшечка наповнена квітковим ароматом! Аромат - ніби в банці живе ціле поле тих квіток! Солодко, але максимально квітково. Нц і чомусь багато Провансу, але теплого, легкого.. і знаєте, аромат таки тримайться на тілі! Ура!!!
🔥 400 мл банка за дуже демократичну ціну!
зручна помпа!
Ну і це звісно не все :) Ну бо я б була не я.. 🥹
Накінецьто я купила найкращі засоби для волосся від wella.
Колись я вже користувалась довший час ними і в якийсь момент вирішила щось міняти. Так, це була дійсно моя помилка. Не треба хотіти кращого від кращого. Загалом, як ви зррзуміли, я все одно повернулась до цих засобів. Вони збивають обʼєм, облегшуюсь волосся та працюють в парі! Не економте, та не беріть частковий догляд.
Ці засоби я раджу щиро. Волосся з ними оживає. І не гірше kerastase! 🔥🔥🔥
Для мене це показник, бо останній бренд я люблю до нестями!
⭐️ В цього бренду є міні обʼєми від 50 мл - що дуже зручно для тестування!
Я буду щиро вдячна, якщо хтось також спробує, і потім скаже мені в комментах - що він вам теж дуже підійшов! 🤍🤍🤍
Коментарі (0)