Олена В

Доглядаючий еліксир від Gliss Kur Schwarzkopf

Доглядаючий еліксир від Gliss Kur Schwarzkopf

Маю міліруване волосся.

Блонд завжди відрізняється сухістю. А я роблю мілірування вже років 15. Тому...все що зволожує йде в хід.

Країна виробництва: Угорщина

Вид: Еліксир для волосся

Клас: Мас-маркет

Для сухого та пошкодженого волосся

Призначення: відновлення та живлення

Об'єм 75 мл

Склад:Cyclomethicone, Dimethiconol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Citral, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, CI 40800 (Beta-Carotene)

Цей еліксир містить олії та вітаміни, які ретельно доглядають за посіченими кінчиками та дарують неперевершене сяяння.

  • Олія аргани на 80 % складається з ненасичених жирних кислот — незамінних зберігачів краси. Підсилює природний блиск, зміцнює волосся по всій довжині, «склеює» посічені кінчики та запобігає окисленню в клітинах.
  • Вітамін E прискорює відновлення пошкодженої структури, робить волосся пружним і еластичним, захищає від впливу агресивних зовнішніх чинників і дарує сяяння.
  • Олія насіння соняшника стимулює регенерацію травмованих і стоншених ділянок, заповнює мікротріщини, інтенсивно живить, зволожує, усуває статичний ефект і полегшує розчісування.

Як пропонує користуватися ним виробник:

✔️Можна наносити еліксир на всю довжину волосся або кінчики. 

✔️Для інтенсивного догляду можна нанести перед миттям голови.

✔️Для підвищення еластичності й глибокого живлення — після миття

✔️Для розкішного блиску - на сухе волосся.

✔️Можна комбінувати еліксир із шампунем і маскою на основі кератину, вони допоможуть відновити стрижні та подарують ще більше пружності.

Сама по собі олія дуже густа. Двох натисків забагато для мого каре другої довжини. Мені достатньо одного натиску на помпу. Я не наношу на корені,хоча й можна. Капаю на долоні,розтираю і наношу на волосся від середини до кінчиків

Аромат дуже красивий. Вміру насичений,не різкий,дуже приємний і огортуючий. На волоссі відчувається невломивий аромат довго. Делікатний дуже. Не заважає та не набридає.

Аромат цього еліксиру не конфліктує з лінійкою Matrix,яку я зараз тестую. Хто тестує Matrix мабуть помітили,який стійкий і солодкий у всієї лінійки аромат.

Але, на диво,гармонічно поєднується з ароматом і цього масла.

Ця олія просто знахідка для сухих кінчиків. Волосся дійсно стає більш гладким та м'яким,наче наповненим зсередини. Не жирнить та не обтяжує,бо перший раз я нанесла дві помпи і волосся не стало жирним і брудним швидше, ніж без олії. Волосся живе та сяюче після нього. Хоча якщо волосся"вбите",то олійкою цією його не спасеш,треба комплекс і кінці зрізати((.

Дійсно знахідка. Чому раніше не купувала?

Я від масла дуже задоволена. Дівчата в відгуках писали,що дуже бюджетне,вистачає на довго. Ну і зручно що з помпою,легко дозувати.

P.S.Останній раз мілірувалася більше місяця тому,на тонування ніяк не дійду.

Мій щирий рекоменд!

Доглядаючий еліксир від Gliss Kur Schwarzkopf
Доглядаючий еліксир від Gliss Kur Schwarzkopf
Доглядаючий еліксир від Gliss Kur Schwarzkopf