KsuLv

Про аромат, який зводить з розуму.

Про аромат, який зводить з розуму.

Привіт, дівчат 🤗

Є аромати, який асоціюються у вас з певними людьми?

Я довго шукала саме "свій" аромат, той, який не буде заважати, набридати, який я не буду відчувати на собі,, той, який буде стійким і шлейфовим. Думаєте це нереально? Реально! Мій аромат - це Escentric Molecules Molecule 02. Цей парфум я

подарувала собі на Новий рік 😄

У чому особливість бренду Escentric Molecules? Це британський бренд, що створений Гезой Шоеном. Він використав інноваційний підхід до створення ароматичної композиції, в основі якого лежить молекула Iso E Super. Цей синтетичний компонент трансформує запахи таким чином, що всі складові парфуму зливаються в одне, створюючи зовсім новий образ.

Отже, які компоненти формують аромат?

Molecule 02 переливається чуттєвими акордами амброксану, що нагадує теплий подув морського бризу на теплому сонячному березі.

Цей аромат - унісекс, тому не можна сказати що він виключно жіночий.

Моє враження:

Перше, що впадає у очі - відсутність кришечки до парфуму! Я спочатку подумала, що хтось її зняв, при транспортуванні загубилась. Потім прогуглила і заспокоїлась.

Аромат, який я не можу порівняти з квітами. Для мене молекула - це запах свіжості, ніжності, чистоти, елегантності. Молекула - це шлейф, який лишається в кімнаті після тебе.

Варто відмітити особливу спійкість парфуму. Якщо потрапляє на волосся, зберігається на ньому до наступного миття голови.

Розхід економічний, 100 мл мені вистачило на 2 роки, при регулярному використанні.

Шкода, що вже закінчується, бо прийдеться чекати Нового року 😅

Дякую за увагу!