Швець Анастасія

Огляд на олійки для губ

Огляд на олійки для губ

Всім привіт, вирішила розпочати свій блог з того, в чому вважаю себе експертом - з продуктів для губ.

Зараз в мене в фаворитах є ось такі продукти, і про кожен з них розповім більш детально

Дешево і сердито, коштувала близько 60 грн за об'єм 4 мл. Гарно зволожує, констистенція середньої густоти, пахне досить хімічним персиком. Для мене ця олійка має один досить великий мінус - вона тінтує, і тінтує в досить яскравий рожевий колір, який не кожній підійде. Але доглядові якості досить непогані, тому за свою ціну - най буде, на літо підйде.

Досить незрозумілий для мене продукт - мала бути олійка для губ, а насправді це рідка тінтуюча помада. З плюсів - дуже приємний аромат і зручний аплікаттор, красива упаковка. З мінусів - не зволожує губи, і через рідку констистенцію складно нанести рівномірно і зробити рівний контур без олівця. Саме в цьому віддітнку олійка дуже насичена і темна, тому використвую як тінт і потім все одно наношу поверх доглядовий засіб.

Одна з найкращих олійок для мене, повторюю вже четвертий чи п'ятий раз.

Пахне просто неймовірно та смачно медом, дуже густа та приємна на губах, можно зробити ефект "скляних губ" чи просто наносити тонким шаром. Губки після неї просто неймовірні, зволожені та доглянуті - рекомендую всім!

Новинка, яка вже запала до сердця. Густа, приємна олія, нічим не гірше попередньої. Запаху не має, аплікатор дуже зручний, на губах прозора.

З мінусів - досить невеликий об'єм за свою ціну (3.7ml зв 159 грн), але спробувати варто.

Швець Анастасія
1
Підписники
0