#testmakeupclub
Відгук про Зволожувальний догляд від Matrix 🩷
Дуже рада отримати яскравий бокс із доглядом для волосся від Matrix. Це було моє перше знайомство з брендом.
Серія Food For Soft це новинка, зволожуючий догляд для мене був дуже доречним.
Засоби приїхали у яскрвій рожевій торбинці із лого бренду Matrix та MakeUp, торбинка зроблена якісно, я люблю користуватись такими, тому буду носити із задоволенням. (Тут окреме дякую за торбинку 🩷).
Ну і звісно, дякую за це тестування, адже цього разу дізналась ну дуже багато нового-цікавого.
Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo
Шамупнь у яскраво зеленій пластиковій банці, 300 ml, вигляд має ну дуже цікавий, дозатор звичайний.
Сам шампунь білого кольору з легким переливом, піниться і змивається добре, вище середнього, промиваю двічі, тому розхід у мене хороший, але чую, що цієї банки вистачить на довго. Консистенція рідка, як у звичайних шампунів.
Аромат косметичний, свіжий, яскравий, квітковий, залишається на волоссі. (Не можу поєднати з певними асоціаціями).
За час використання не спровокував свербіж чи лупу, не пересушив волосся, гарно промив шкіру голови. Відчувається ефект зволоження, але тут є декілька сторін: волосся живе, еластичне, трішки важке, через що відчувається, ніби швидше брудниться, але лише відчувається, бо виглядає свіжо навіть на третій день після миття. Звісно, об'єму вже тоді немає, але одразу після миття він є, тут все ж індивідуально залежить від волосся.
Шамупнь особисто мені дуже сподобався, він гарно виконує свої функції і впорався з обіцянками.
І до-речі, під-час розчісування випадає менше волосся.
Склад:
Розбору не буде, адже вийде ну дуже об'ємний допис, описала лише компонент, який може бути шкідливий.
Загалом, у складі є сульфати, але виробник і не обіцяв зворотнього. Трохи нижче у складі є гіалуронат натрію, натрієва сіль гіалуронової кислоти. Самої обіцяної гіалуронової кислоти не зауважила, а чи це я просто не уважна.
aqua / water / eau, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, glycol distearate, hexylene glycol, parfum / fragrance, cocamide mea, citric acid, sodium benzoate,
sodium hydroxide – гідроксид натрію, сильний луг, дозволений в обмеженій концентрації, уникати потрапляння в очі.
dimethicone, carbomer, coco-betaine, salicylic acid, guar hydroxypropyltrimonium chloride, menthol, amodimethicone, glycerin, persea gratissima oil / avocado oil, linalool, trideceth-10, benzyl salicylate, benzyl alcohol, coumarin, peg-100 stearate, steareth-6, sodium hyaluronate, limonene, trideceth-3, phenoxyethanol, fumaric acid, acetic acid, tocopherol, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract / rosemary leaf extract
Matrix Food For Soft mask
Маска йшла у форматі пробника, 30 ml.
Сама консистенція маски дуже густа, ніжна, біла, має насичений косметичний квітковий аромат, дуже яскравий. Через густину дуже добре розприділяється по волоссі, не падає, усе потрапляє по призначенню. Зі змиванням мені було важче, змивалась довго.
Після миття було враження, що я її не змила, хоча змила (це вже в голові, та), ну і маска помітно зволожила кінці, це відчувалось на дотик і на вигляд.
Для волосся, що потребує багато зволоження ця маска може бути спасінням. Моє ж волосся, хоча на ньому є посічені кінчики, маска обтяжила. Та попри це, волосся блискуче, легко розчісується, гладеньке.
Склад:
Склад структурою схожий до шамупню, на початку здебільшого "структурні" компоненти, у кінці більше корисного.
AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL/SOYBEAN OIL,
BEHENTRIMONIUM CHLORIDE – четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище.
, PARFUM/FRAGRANCE, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, DILAURYL THIODIPROPIONATE, HEXYL CINNAMAL, PERSEA GRATISSIMA OIL/AVOCADI OIL, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE – Директива ЄС щодо косметики дозволяє використовувати його як косметичний консервант у концентраціях до 0,3%.
, LINALOOL, SODIUM HYALURONATE,
BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE – санскрін, у засобах для волосся використовують для зволоження, дозволено до використання у максимально допустимій концентрації 5%.
, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT/ROSEMARY LEAF EXTRACT.
Ефект Шамупнь + Маска
Візуально волосся виглядає гарно і по відчуттях усе чудово, окрім важкості, але це вже діло особистих вподобань.
Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner
Кондиціонер виявився улюбленцем)) Баночка ідентична шампуню, але стоїть дозатором донизу. Консистенція густа і ніжна, чимось нагадує маску, але маска щільніша. Білого кольору з легким відтінком. Аромат насичений, квітковий, залишається на волоссі. Кондиціонер добре розприділяється по волоссі і добре змивається, тут проблем не було. Після цього засобу волосся легко розчісується, не заплутується, має блиск, легке, розсипчасте, гладеньке, м'яке. Тут ефектом я більш, ніж задоволена, тому що це якраз ті відчуття, які я люблю.
Склад:
Aqua / water / eau, cetearyl alcohol, dimethicone, glycerin,
behentrimonium chloride – четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів, вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, може подразнювати очі.
parfum / fragrance, amodimethicone, phenoxyethanol, cetrimonium chloride – четвертинна амонійна сіль, безпечний для використання в продуктах, що змиваються, і залишають на продуктах до 0,25%. isopropyl alcohol, sodium laureth sulfate, persea gratissima oil / avocado oil, lactic acid, linalool, benzyl salicylate, benzyl alcohol, coumarin, sodium hyaluronate,
sodium hydroxide – сильний луг, уникати потрапляння в очі.
limonene, tocopherol, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract / rosemary leaf extract
Ефект Шамупнь + Кондиціонер
По візуальному ефекту мало чим відрізняється від ефекту після маски, за відчуттями мені комфортніше саме це поєднання.
Matrix Miracle Creator
Знаю, що цей спрей у багатьох улюбленець і я мала очікування щодо нього. Тут буде маленьке "але".
Тут маємо міні версію у 30ml і це дуже зручно, мені подобається ця рожева баночка. Дозатор тут справний, звичайний. Бризкає на волосся добре, після нанесення спрею на волоссі я легка волога.
Аромат я не зрозуміла взагалі, він дуже не мій) Насправді коли просто розбризкати від косметичний і приємний, а коли нюхати безпосередньо на волоссі то має ноту "хімозності", та вона дуже швидко вивітрюється.
Пробувала наносити і вологе після миття, і на сухе волосся. І тут у мене оце "але"... Так, після спрею волосся гарно розчісується, гарно виглядає, але по відчуттях волосинки стають жорсткими і це з часом проходить мінімально. І саме це та "ложка дьогтю", бо у якому стані б не наносила спрей, він дає жорсткість.
Склад:
Тут схожа ситуація, як і з іншими засобами (та окей, це засоби для волосся, які не позиціонуються як натуральні, це окей), багато структурних компонентів.
Aqua, cocos nucifera oil, amodimethicone, polyquaternium-37, phenoxyethanol, propylene glycol dicaprylate, Parfum,
acetamide mea – амід, виготовлений з ацетаміду та моноетаноламіну (MEA), який також називають етаноламіном.У косметиці та засобах особистої гігієни ацетамід MEA використовується у складі пінних ванн, кондиціонерів для волосся, шампунів, наборів для завивки.
lactamide mea – Аміди, як правило, є продуктами перетворення вугільних кислот або інших кислот із сполуками азоту. Робить волосся легким для розчісування, еластичним, м'яким і блискучим.
, dimethicone peg-7 Phosphate, ppg-1 trideceth-6, trideceth-6,
behentrimonium chloride – четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище.
, glycine Soja oil, prunus amygdalus dulcis oil, xylose, lactic acid, ethylhexylglycerin,
cetrimonium chloride – четвертинна амонійна сіль, безпечний для використання в продуктах, що змиваються, і залишають на продуктах до 0,25%.
, hydrolized vegetable protein pg-propyl silanetriol, linalool, coumarin,
sodium hydroxid – сильний луг, дозволений в обмеженій концентрації, уникати контакту з очима.
Ефект після нанесеного спрею + Підсумки
Візуально особливо нічого не змінилось, лише по відчуттях.
І трішки підсумків)
Що ж, власне лінійка Food For Soft виконала свої обіцянки, попри індивідуальні деталі, засоби дуже навіть класні. Знайомство з Matrix залишило приємні враження і я вже задивляюсь на інші лінійки 😄. Як можна було зрозуміти за дописом, мої фаворити шампунь та кондиціонер, вони спрацювали на моєму волоссі дуже класно, результат цього тандему мене приємно вразив.
І дякую за увагу ❤️.
Коментарі (0)