Анастасія Фоміна

Мінеральний бюджетний тон Lirene🌈

Мінеральний бюджетний тон Lirene🌈

Це мій перший продукт саме з декоративної косметики від бюджетного польського бренду Lirene.До цього я була знайома лише з доглядовою косметикою .

Чому я вирішила спрбувати саме цей тон?Я тестувала тонів 5 в магазині цього бренду і вибір впав саме на цей через те,що він мав найадекватнішу кольорову палітру відтінків та мав легку текстуру.

Мінеральний бюджетний тон Lirene🌈

Я обрала найсвітліший відтінок ,він з яскраво вираженим жовтим підтоном і нажаль прогадала,не знаю як,але начебто наносячи цей тон на шкіру він підходить ідеально,але при штучному світлі я виглядала з ним дуже блідою.Але він не окиснюється,що плюс.

Текстура легка,наносити можна без проблем пальцями.Розприділяється без проблем,аж як по маслу.Але якщо будете наносити вологим сережки покриття майже не побачите.Взаналі покриття він дає максимально легке та натуральне,можна звичайно трошки його наслоїти,але повного щільного покриття від нього не чекайте.Він не дуже справляється з маскуванням недоліків,тому краще підійде дівчатам без яскраво виражених проблем зі шкірою.

Насправді тон начебто непоганий,він дає красиве покриття на шкірі,дає свіже та невагоме покриття,яке красиво та натурально без блістівок дає свечіння шкірі.Але є великой мінус,який я виявила особлисто для себе у процесі тестування за тижнів-він викликав у мене прищі.

Я страждаю іноді проблемою вибору тонального крему саме через те,що ось такі легкі та сяючі тональні основи просто з часом починають мені безбожно забивати пори і потім я лікую прищі.

Я впевнена,що саме цей тон викликав висипання,бо як тільки я припинила ним користуватися на минулих вихідних нових висипань не з'явилося ,а ті що вже малися,почали заживати.

Але в цій історіі є все ж таки happy end - мама забрала цей тон собі і їй він на вікову нормальну шкіру підійшов ідеально.