#firstorderonmakeup - давайте будемо частіше згадувати приємне
Присідаємо на кавусю 😊 Хочу більш детально розказати не тільки про своє перше замовлення на Мейкап. А також дякую всім, хто надихнувся моїм спогадом та підтримав хештег Винник Катерини 🤭
Привітики! Ви б знали, як мені приємно було читати все більше дописів, де згадують мене... Справа в тому, що вперше стільки людей підхватило мою ідею (гаразд, хтось скаже, що вже ця тема була на Мейкапі, але ми берем те, що відбувається на даний час:). Тож, це дуже круто і я тішусь як дитина 🥰🤪
Сьогодні хочу трішки детальніше пройтись по спогадам замовлень. Як ви вже могли прочитати - моя перша посилочка була оформлена 14 вересня 2016 року. Я просто вперше побачила шампунь улюбленого бренду Revlon і не могла втриматись. До речі, я перепробувала практично всі та вони стали моїми улюбленими (плюс виходило бюджетно за такий об'єм - 650 мл!). Заодно, замовила пасту, яка точно ніколи не буде лишньою 😊 Колись у LG була прекрасна серія з фруктовими смаками. Коштували в середньому 20 грн, та за кілька днів можна було видалити усі п'ятна. Шкода, що в мене не зберіглось жодної упаковки, щоб прочитати хоча б склад та підібратись щось подібне... Бо зараз зуби знову в плямах, а ще й трішки жовтіють через мою любов до чаю по 300 кружок в день 😁
До речі, шампуні Revlon (не серії проф) на якийсь час зникли з ринку. Потім знов відновилось постачання на Мейкапі, але виробник поміняв трішки дизайн упаковки. Шампунь вже не був таким крутим, як раніше, тож я перестала потім купляти. Зараз дивлюсь - їх знову нема і вряд чи будуть. Бо зіпсулись і все тут.
Найдорожче замовлення за весь час
На такі суми я рідко набираю, адже останнім часом мінімалізовую витрати, щоб використати те, що уже накуплено. Проте, деколи кличу подругу на спільні покупки та запрошую до себе в гості на чайочок 🫖🍪 ну і забрати замовлення з Мейкап. Чим не чудовий привід завітати?) Так ось, поки що найви ща сума замовлення за 5 жовтня 2022 року. Щоправда, мого там десь на 500 грн, але то таке:)
Моє найдорожче самостійне замовлення, яке не принесло приємних спогадів...
Коли дуже сильно стараєшся когось вразити - стається навпаки... На жаль, ця покупка - єдина на Мейкап з трішки негативними спогадами. Я старалась, довго обирала парфум. Мала стипендію трішки більшу, чим вартість флакону. Але ж, мені здавалось, що це вклад в майбутнє і що в людини також є почуття до мене. В результаті, я жодних подарунків навзаєм не отримала, але урок засвоїла назавжди 🫠
Найщасливіше замовлення (і потім дозамовлення)
В 2017 році я не знала, чим здивувати та потішити мамусю на День народження. Тож, заздалегіть почала готуватись до травня: щомісяця зі скромної стипендії відкладала кошти, щоб підшукати дорожчий подарунок. Тоді мама купила собі помаранчеву сумку та босоніжки, і я подумала, що якась свіжа помада в морквяно-соковитому відтінку буде чудовим доповненням до такого образу! Мейкап мене дуже виручив з помадою Lancome L'Absolu Rouge у відтінку 66 Orange Sacrée. Мама її любить і береже до сьогодні:)
І буквально за кілька днів до маминого Дня народження я спохватилась ще купити 5мл відливанту в атомайзері до пари. Також від Lancome - розкішний аромат La Nuir Tresor💜 Мама була в захваті від такого подарунку і навіть завмерла, бо це було неочікувано для неї. Згодом ще надибала помаду її улюбленого бренду, про який вона завжди мріяла - Estee Lauder, і поставила під ялинку на Новий рік. Також брала на Мейкап по крутій ціні навіть на той час:)
Найдовгоочікуваніше замовлення
В 2018 році я завершила 3 курс музичного училища. Навчання було важким та дуже насиченим. Ми з подругою в той час захопились брендом MAC і почали мріяти про помади. Так співпало, що її батько побував закордоном і купив своїй дружині і доньці по помаді. Подруга принесла показати, і я тут же сіла переривати Мейкап в пошуку підходящого варіанту для себе. Знайшла матову помаду у відтінку Stripped і замовила *собі на подарунок за успіхи в навчанні та завершення третього курсу*. Як не як, все чесно 👀 Щоправда, помада не виправдала моїх очікувань: сушила, підкреслювала тріщинки та нічим не виділялась посеред бюджетних зразків. У мене була ще одна помада з більш кремовою формулою, і я написала допис про обидві: https://club.makeup.com.ua/post/9015/ . Їх я позбулась, але тепер дуже хочу хайповий відтінок Thanks it's MAC. Уже навіть знайшла тестер в одному магазині та переконалась, що воно мені треба 🤌🏻😁 Дам другий чи третій шанс бренду!
Продукт, який я найчастіше повторювала за весь час покупок на Мейкап
І це - моя справді найбільш улюблена пінка для доочищення після гідрофілки! Я вже точно 4 тюбика закінчила, якщо не більше. Поки що дом ащую інші пінки, і як тільки звільниться місце для нової - візьму на енний повтор 😊
Найбільш дивне замовлення + безтолко вий продукт
Капу замовляла мама, а я собі доклала магнітні вії, бо дуже хотіла спробувати! Так ось, їх одіти просто неможливо. Це, по-перше, дуже страшно - як воно защолкується магнітиками. А по-друге - один магнітик відлетів після 4 спроби одіти вії 😀 Одним словом, повеселилась два дні й в смітник.
Фанатизм з сумою
Ви тільки подивіться, який перфекціонізм в числах, які закінчуються на 0 або 5 👀 Деколи я добирала спеціально якісь пробнички, мило, серветки, резинки чи пилочки, - тільки щоб була рівна сума!
І на завершення - замовлення із найкрутішим подарунком!
У вересні 2020 року за купівлю кількох продуктів улюблених Мейбеллін Мейкап давали фірмову футболку в подарунок! Я була в захваті! Пищала і радісно знімала відео-розпаковку. Це ж не футболка - а мрія 💓
Тож... Ось такі невеличкі історії я зібрала. Загалом тепер більше замовляю побутових штучок - гелі для душу, шампуні, пасти, прокладки, а деколи навіть й вітамінки. Хоч, дивлячись по останнім замовленням можна сміливо сказати, що я підсіла на парфумерію та роблю занюхи вздовж та впоперек!
Гарних всім вихідних, бережіть себе та до зустрічі в нових дописах 💝
Коментарі (0)