O_Skomska

Неоднозначні враження від L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

Неоднозначні враження від L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

Мій перший боксик від мейк ап✨

Отримавший його я була в захваті💕 Красиве пакування, яскраві, цікаві продукти .

Мені було важливо добре проаналізувати дані продукти, щоб поділитись коректним відгуком, та враженнями , які я отримаю, тому відставила всі свої доглядові засоби та розпочала тестування.

Я маю комбіновану шкіру, яка схильна до запалень (акне в стадії ремісії).

В день отримання я розпочала тестування з пінки для очищення L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C Cleanser.

Пінка має гелеву текстуру, красивий колір, приємний та свіжий аромат , зручний дозатор.

Мої враження після тестування:

користувалась пінкою два рази в день.

Ввечері , відносивши цілий день макіяж, використовуючи дану пінку-мені не вистачало відчуття очищення, хотілось вмитись декілька раз, хоча я використовую для зняття макіяжу міцелярку, а лише тоді відповідний засіб. Після цього, буквально декілька хвилин і відчуваю сильну стягнутість, та сухість шкіри. Хочеться якнайшвидше зволожити обличчя.

Використовуючи пінку декілька днів я побачила шелушіння в зоні брів (прикріплю фото з станом шкіри нижче), а також в крилах носа і на кінчику.

Чи буду я й надалі використовувати даний продукт?

Я залишу пінку в своїй рутині, та дам ще один шанс , мені подобається, що вона має вітамін С та саліцилову кислоту, але буду пробувати комбінувати з іншими очищувальними засобами. Користуватись нею кожного дня на постійній основі я точно не зможу😒

Також як на мене - вона не економна, щоб очистити обличчя потрібно 1,5-2 натиска, а це достатньо велика кількість продукту, коли наприклад в порівнянні з іншими засобами вистачає горошини, щоб вмитись повтоцінно .

Моя оцінка 6 з 10.🧐

Неоднозначні враження від L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub
Неоднозначні враження від L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

Наступним продуктом для тестування в мене стала сиворотка від L'Oreal Paris Revitalift Clinical Vitamin C

Сироватка Ревіталіфт Клінікал з 12% концентрацією вітаміну С, а також вмістом вітаміну Е та саліцилової кислоти.

Красивий та зручний дизайн флакончику. Текстура гелеподібна. Продукт легко набрати та нанести бажану кількість . Зручна піпетка. Текстура легка, рідка. Легкий, приємний аромат . 2-3 краплі достатньо для того, щоб нанести на обличчя, потрібно уникати зони навколо очей. І обов'язково вранці використовувати сонцезахисний засіб із фактором захисту не менше SPF 15.

Мої враження після тестування: сиворотка швидко поглинається шкірою, легка приємна текстура , немає ефекту інтенсивного зволоження, дійсно поступово вирівнює тон обличчя, залишає мінімальне сяйво . Після сиворотки хочеться додаткового зволоження.

Моя оцінка 10 з 10.

Самий цікавий продукт для мене із боксу - Флюїд для захисту обличчя від ознак фотостаріння з дуже високим ступенем захисту SPF 50+.

Для віку 25+, та підходить для всіх типів шкіри.

Флюїд має захист SPF 50+. Містить вітамін С*,  вітамін Е та гіалуронову кислоту.

Сприяє запобіганню фотостаріння, сприяє зменшенню пігментних плям на шкірі, сприяє зменшенню дрібних зморшок.

Мої враження після тестування: флюїд приємний, має дуже легку, не жирну, не липку текстуру, як молочко. Наносила його на все обличчя, та використовувала, як основу для макіяжу, все трималось , не скочувалось . Мені не вистачило зволоження, адже чере пінку , яка сильно сушить, навіть після нанесення флюїду протягом дня всеодно було відчуття стягнутості.

Взагалом продукт сподобався на 9/10 (знімаю бал за те, що не вистачило зволоження, але можливо проблема не у флюїді, а лише в пінці).

Тканинна маска для надання сяяння шкірі обличчя збагачена вітаміном С* та саліциловою кислотою.

Маска приємна на дотик , зручні лекала , які можна відкорегувати, красивий світло-оранжевий відтінок, легкий аромат.

Після користування маски - шкіра дійсно зволожена, але залишається липкий шар, чого я не люблю😒.

Взагалом тканинні маски мені не дуже подобаються, я більше за глиняні , альгінатні. Якогось супер ефекту не чекала побачити за один раз використання, просто приємний ритуал.

Моя оцінка 7 з 10.

Якщо брати окремо кожен продукт , то більше позитивних вражень, якщо оцінювати в комбінації разом - я б точно не могла б на постійній  основі, як вказувала вище, користуватись пінкою бо в такому випадку через пересушену шкіру і не вистачає зволоження від флюїду. Більшість продуктів мені дуже сподобались , але є певні зміни в шкірі, які мене найбільше турбують-це зявились нові камедони, одного ранку були маленькі червоні цяточки (ніби як алергічна реація) , та на підборідді декілька маленьких прищечків. І я не знаю від якого саме з даних продуктів така реакція, тому не можу занизити оцінку, адже використовувала все в комбінації.

Наразі зупиняю тестування, повертаю свій догляд, щоб повернути нормальний стан шкірі.

Доглядові засоби - це дуже індивідуально, та залежить від багатьох факторів. Тому я не можу оцінити категорично, що це погане, а це хороше, адже те що не підходить мені з великою ймовірністю може підійти вам.

Це лише мій досвід використання та враження.

Дякую за ваш час, та що дочитали до кінця❤️