Яна Козачок

Улюблений парфум на всі сезони 😍

Улюблений парфум на всі сезони 😍

Я ніколи не фанатіла від різних парфумів і не скуповлювала їх дуже багато. Я не дуже розуміюся на оцих всіх ароматах та нотах конкретних парфумів. У мене лиш один критерій у виборі: пахне гарно або ж негарно. І головне, щоб довго тримався - це все, решта - для мене дуже складно😅

Я прикріплю тут фото з нотами та акордами, які відчуваються у цих парфумах, кому буде цікаво)

Улюблений парфум на всі сезони 😍
Улюблений парфум на всі сезони 😍

Так от, почну з того, що ці парфуми мені подарували ще у 2020 році. тоді я почала активно ними користуватись, потім був недовгий період, коли я переключилась на інші, і ось нещодавно знову до них повернулась.

У мене розмір 100 мл, і за три роки я використала трохи більше половини, хоча користувалась кожен день (крім періоду в декілька місяців)

Аромат насправді дуже стійкий, я його відчуваю на одязі навіть після того, як пройшов тиждень, від того дня коли я попшикалась. Протягом дня, звісно, на собі я його не чую, бо вже звикла до нього, але якщо нюхати одяг то дуже добре чути )):)

ну і звісно без компліментів від оточуючих і знайомих не обійтись☺️😄

Наносяться теж дуже добре, розпшикуються чудово.

Насправді, часто кажуть, що ці парфуми більше підходять та асоціюються у людей з холодними порами року - осінь або ж зима. З ним не можу не погодитись, проте на літо особисто мені вони підходять ідеально. Тому тут, думаю, вже кожен обирає для себе, коли краще ними користуватись)

Якщо хтось мав такі парфуми, мені буде цікаво почитати ваш досвід та враження ☺️ А також, буду рада, якщо порекомендуєте свої улюблені парфуми, бо пора щось пробувати нове 😄🙃