MAXIMOVA🌷

Шикарний бюджетний олівець для губ

Цей олівчик буде завершальним у серії відгуків про косметику бренду Patricia Ledo. На даний момент це всі засоби, що я маю, та впевнена, вони не останні!😁 Адже я залишилась задоволеною співвідношенням ціни/якості даних продуктів (дивіться мої попередні дописи). Здебільшого, якість набагато перевершувала ціну🖤

Покупка його була спонтанною, просто закинула його до корзини з іншими товарами багато від нього не очікуючи. А він взяв, і здивував!😁

Візуально - це звичайний достатньо довгий олівець в дереві. Дизайн стриманий та симпатичний, чорна основа з золотими ковпачком та написами. На кольоровому кінчику демонстрація тону олівця, яка не дуже співпадає з реальним кольором. У мене в номері 02.

Коли я почала ним малюватись - враження були вау. Формула у олівця м’яка з насиченим кольором. Користуватись ним дуже легко. Я спочатку навела контур, а потім зафарбувала губи повністю.

На фото видно на скільки рівномірно ліг колір, а по ніжній текстурі ефект схожий на помаду😊

Не дуже стійкий, але за такі гроші можу сміливо рекомендувати спробувати, навіть якщо не підійде чи не сподобається буде не шкода😉