Наталія Шалай

У всіх сумочках, і в машині, і біля ліжка...

У всіх сумочках, і в машині, і біля ліжка...

Щоб не забувати про догляд за руками, я кладу один тюбик крему на робочому столі, а другий – до сумки чи косметички. Третій тримаю вдома на видному місці – наприклад, у ванній кімнаті або на столику біля ліжка😉
1.👉Ультра-зволожуючий крем для рук
Topicrem Ultra-Moisturizing Hand Cream
Дуже добре зволожує, але не ультра зволоження як пише в інструкції, хочеться більше, я б сказала ніжне та легке зволоження, не залишає липкості, має нейтральний аромат.
4/5
2.👉Живильний крем для рук з ароматом ветивера
Sister's Aroma Vetiver Smart Hand Cream
Дуже гарно зволожує та не залишає на руках жирності чи липкості, приємна структура, гарний аромат залишається на руках до миття.
5/5
3.👉🙈Крем для обличчя деннийFeel Free Classic Line Moisturizing Day Cream, але я його використала для рук 🙈 бо не підійшов для обличчя, а для рук супер, наніч добрячим слоєм перед сном, маю звичку креми які не підходять для обличчя використовувати для рук 🙈)
3/5
4.👉 Крем для рук апельсин у шоколоді Yves Rocher. - легко зволожує, має приємний легкий аромат, приємна легка структура.
4/5
5.👉Крем для рук Green Way Green Way Super Food strawberry Інтенсивно зволожуючий, 80 мл - бюджетний крем для рук, добре зволожує якщо нанести наніч, мінус те що залишається на руках, після нанесення хочеться постити руки, тому наношу його тільки наніч.
3/5
6.💚Крем для рук зволожувальний з олією авокадо та маслом ши
Tink Superfood For Body Avocado & Shea Butter - це мій любимий крем для рук, компактний, бюджетний, класно зволожує, і не залишає ніякої липкості, зручно брати в дорогу, в сумочку, в машину💚
5/5

Маю таку звичку - крем для рук я не наношу одразу перед виходом на вулицю – витримую інтервал у 20-30 хвилин, щоби засіб встиг повністю увібратись, дуже люблю відчуття доглянутих ручок, тому для мене кремів для рук багато не буває☺️