Мої 10 із 10

Мої 10 із 10

Привіт усім! На участь у розіграші не претендую, але свій допис усе-таки залишу, бо і так постійно пропускаю всі челенджі, а це не по-товариськи.
Отже, мені в собі багато чого не подобається. У зовнішності й не тільки. Я досі невпевнена у собі, й сидіння три роки на онлайні все тільки ускладнило. З вересня мій онлайн закінчився, і тепер доводиться заново соціалізуватися, а разом із цим повертається спілкування з різними любителями щось ляпнути. Нижче пропоную добірочку того, що доводилося чути на свою адресу в різні роки.
💩 "Коли ти вже приведеш своє волосся у нормальний вигляд?" - під нормальним виглядом маєш на увазі свій спалений блонд, Таню?
💩 "Чому ти така зелена?" - а чому ти така синя, Катю?
💩 "Ти што, із Западнай Украіни?" - а ти, може, з Південного Судану? Бо твій акцент і рівень володіння російською якраз відповідний, жіночко, чиє ім'я я не пам'ятаю.
💩 "У тебе ростуть вуса!" - а у тебе не ростуть, Сергію!
💩 "Де твої груди?" - не знаю, може, там, де твої яйця, Олексію?
💩 "Що з твоїми нігтями?" - те саме, що твоїми, коли вони без лаку, Оксано!
💩 "Чому в тебе таке біле і жирне обличчя?" - "А краще зморшкувате від сонця і в пігментних плямах, як у тебе, Валю?"
💩 "Коли ти вже нарешті підстрижешся?" - не знаю, може, тоді, коли тобі вдасться відростити таку довжину, як у мене, Настю?
💩 "У тебе такі жовті зуби!" - а в тебе досі нема чоловіка, бо заглядаєш усім у зуби, Аню!
💩 "Що це в тебе за білі плями коло очей?" - це вітиліго, а що це в тебе за чорні плями під очима? Це туш, яку ти не змиваєш на ніч, Іро!
💩 "Таких чоловіки не люблять!" - один полюбив, а більше мені й не треба, я ж не ти, Юлю!
Як колись сказав Лао Цзи: "Турбуючись про те, що думають інші люди, ви завжди будете в їхньому полоні". Я вже давно змирилася з тим, що зазвичай не подобаюся людям. Але це настільки другорядне… Головне - здоров'я рідних, а решта все пусте.


Всім хорошої й тихої неділі!


P.S. Зацініть, із якими крутими хлопцями познайомилася (на фото) 😁