Комарницька Тамара

День народження Makeup Club учора

День народження Makeup Club учора

Привіт усім! Насамперед хочу привітати сьогоднішню іменинницю molena! Сяй, запалюй і частіше тіш нас своїми прекрасними постами! Нехай усе лагодиться у тебе в сім'ї й у всіх сферах життя! Нехай кожен день буде світлим і позитивним! 😘😘😘
А тепер хочу поділитися з вами своїми враженнями від дня народження нашого вчорашнього іменинника, Мейкап клубу. Через роботу, на жаль, я не встигла на початок святкування і запізнилася аж на 50 хвилин. Перша думка, коли зайшла до зали: "Ааааааааа, я НІКОГО не впізнаю!!! Як, ЯК?!?! Я ж стільки місяців залипала на луки цих дівчат, роздивлялася їхні фото, спілкувалася з ними у коментарях…". Але потім перший шок минув, я опанувала себе і почала зіставляти картинки в моїй пам'яті з реальними людьми. І виявилося, що більшість із них я просто не знаю, а наших дівчат саме з клубу зовсім мало, і вони притулилися на кількох диванчиках у куточку. Отже, хто є хто:
💕Ya Yana - неначе з обкладинки глянцевого журналу! Її макіяжні луки реально без жодного фільтру! Губи, очі, тон - усе дійсно досконало прекрасне. Дуже гарна дівчина з шикарним кольором волосся.
💕Maximova - не впізнала мене 😆 Ну, воно й не дивно, я рідко показуюся. Пам'ятаєте, вона колись писала, що була моделлю? То це дійсно супермодель. Висока, струнка, з вишуканим смаком і делікатним макіяжем. Весела, щира і цікава.
💕Iryna Koval - така тендітна й ніжна дівчина, зовсім юна. Дуже гарна, але по фото я б її не впізнала, бо якось на фото вона зовсім інша. Мабуть, як і я 😁
💕Олена В. - красуня-білявка, інтелігентна і приємна. Спокійна і впевнена.
💕Kizza - це вогонь!!! От чесно: саме такою я тебе й уявляла, навіть твій голос. Прямолінійна і дотепна. З шаленою енергетикою. І так: у житті її макіяжі мають не менш розкішний вигляд, ніж на фото.
💕Юлія Бернацька - її не впізнала вже я 🙈 Шикарна брюнетка з чорними бровами і чорними очима - ууууууух. Магнетична.
💕Vikulyk - виявилася такою тендітною! Їхала на цю зустріч за сотні кілометрів, але навіть після такої дороги примудрилася мати розкішний вигляд. Як, ЯК?!?! Як тобі вдається завжди бути настільки hot-hot-hot?!?! Красуня також має дуже приємний і (логічно, бо інакше і бути не могло) такий глибокий жіночний голос.
💕Kate Rina - ця неймовірно вродлива дівчина неначе зійшла з червоної доріжки - настільки вишуканий і ретельно підібраний був її образ. Виявилася дуже делікатною і стриманою, можливо, навіть трохи сором'язливою. Як і я (так-так, це я в онлайні така язиката, а в реалі - сама скромність). От мені здалося, що вона - реальна копія мене, тільки в набагато шикарнішій "обгортці".
💕Strange Love - супер стильна. Але це було очікувано. І, як виявилося, має ще цікавішу роботу, ніж я думала. І це було неочікувано. Дуже привітна, комунікабельна і приємна. Ну, і знавець купи нестандартних історій 😆
💕Pilirina - дівчата, здається, я закохалася 😅 Хоч раніше у бік жінок ніколи і не поглядала. Ця дівчина - вогонь вогняний. От які її пости, така і вона: фонтан гумору, вибухової енергії і нереального позитиву, в житті ще й "запаковані" в суперефектну зовнішність сексі-білявки. Ти вкрала моє серденько, безсовісна!
💕Krislemly - наймиліша у світі дівчина! Настільки чарівна і щира. З не менш чарівним голосом. Колись у коментарях її порівнювали з янголом Вікторії Сікрет. То це дійсно янгол, дуже ніжна і вродлива.
💕Oli Seagull - стримана і врівноважена. Дуже тендітна. Має витончені риси обличчя, які ідеально гармоніюють із її аристократичною вдачею.
💕O'Ostah - це просто "вау"-енергетика! Заводна, відверта, позитивна. І ще дівчина зі свідомою громадянською позицією. Дуже цікава людина.
💕Alyona Fedyk - настільки ж гарна, як і її пости з шикарними фото. Приємна й інтелігентна.
І, на жаль, оскільки я запізнилася і розгубилася, то не змогла познайомитися особисто з Lela і Вікторія, які теж були присутні на цьому заході… Але ваші луки з івенту шикарні!!!
Також дуже шкода, що багато моїх улюблениць не було на заході… Але я вірю, що ми з вами невдовзі матимемо змогу зустрітися наживо ❤️❤️❤️
Насамкінець іще раз вітаю Makeup Club i molena! 🥳🥳🥳 Якщо шукаєте тонкий гумор і майстерне володіння художнім словом, то вам точно варто звернути увагу на її пости!