Анастасія Фоміна

Як я стала робити собі манікюр власноруч💅

Як я стала робити собі манікюр власноруч💅

В мене вже був пост про мій досвід робити манікюр у салоні,там свою розповідь я закінчила тим,що я отримала негативний досвід у майстра та прийняла рішення вчитися робити манікюр сама.

Саме це і є відповідью на питання "чому я стала робити манікюр власноруч?".

Звичайно робити манікюр самостійно собі заняття не з легких,займає багато часу,але "набивши" руку ,процес починає займати менше часу.

Мені ще дуже подобалося те,що тепер я не залежу від конкретного запису на наступний манікюр(бувало що я перероблялася собі нігті кожні 10 днів).

Перший рік після того,як я перестала робити манікюр в салоні у майстра я робила його тупо по відео з YouTube.Виходило не ідеально,зараз навіть трохи соромно на це все дивитися,але я вчилася І горіла тим,щоб навчитися.Залишу вам фото моїх перший робіт🤭

А потім на своє 18 річчя я зробила собі подарунок та пішла на професійні курси манікюру.Там я опанувала техніку апаратного манікюру та навчилася нарощувати.Мої роботи стали краще .

Ну а далі час та старання зробили своє діло,я відточувада свої вміння,дивилася багато різних відео,навіть проходила онлайн курси,і мені шалено подобалися мої роботи.

Зараз рівень моїх робіт мене влаштовує,я не працюю майстром,а займаюся манікюром як хоббі,для мене це заняття зараз більше як медитація,коли я можу сидіти,щось дивитися на фоні і пиляти,обирати колір.

Звичайно,не все буває ідеально,іноді мене бісить,що це займає багато часу,що бувають порізи,що буває невдалий дизайн чи колір погано лягає чи ще щось.Але це так круто бачити свій ріст за роки та розуміти,що твій навик своє краще❤️