Ксенія 💫

Довгі, закручені і розкішні вії з моєю новою улюбленицею.

Довгі, закручені і розкішні вії з моєю новою улюбленицею.
Довгі, закручені і розкішні вії з моєю новою улюбленицею.

Вітаю, дівчата 😍!

Хочу розповісти про туш для вій, завдяки якій при одному нанесенні - вії до небес!

Я не люблю нашаровувати туш. Для мене показник гарної якості, якщо при одному(максимум 2) нанесенні вже видно результат.

Отже сьогодні саме про таке - туш для вій ULTRAFLEX від Pupa.

Я люблю продукцію Pupa давно. Вона і раніше була гарної якості, а зараз, з ребрендігом, вона вийшла на зовсім інший рівень 🔥.

Довгі, закручені і розкішні вії з моєю новою улюбленицею.
Довгі, закручені і розкішні вії з моєю новою улюбленицею.

В туші ULTRAFLEX легка кремова консистенція, рівно наноситься, не перевтяжує вії абсолютно і не склеює їх.

Щіточка не завелика, зручна; силіконова, має ворсинки різної довжини, які при цьому пружні. Гарно набирає продукт і його не багато на щіточці. Очі не шкрябає.

Дизайн - це взагалі для мене щось! Саме пакування говорить - спробуй мене! Я звикла, що футляри туші в моїй косметиці зазвичай чорного кольору, тут же - насолода для очей 😍 - насичений червоний з лаконічним найменуванням.

Вони є і їх достатньо 😅. Так, в це важко повірити на перший погляд, але так, вони в мене присутні 😁. Інший момент, що вони світлі і на кінчиках взагалі вигорають.

Якщо пофарбувати хрою чи краскою - ситуація покращується). Але ж хочу показати все як воно є.

Не жорсткі, досить піддатліві до підкручування та не опускаються вниз з часом. Середньої довжини. Як мені здається, вигин природній невеликий мають.

Я завжди шукаю туш, щоб вона могла трошки підкручувати та профарбовувати вії не склеюючи їх. Павучі лапки, ляльковий ефект і нашаровування в декілька шарів - це не моє зовсім,бо ніяк не гармонує з моєю зовнішністю .

Отже, ця туш ULTRAFLEX наноситься натурально, якщо можна так сказати; профарбовує кожну війку, очі виглядають акуратно саме через різну довжину ворсинок на щіточці, тобто можна дістатись основи ваших вій. Саме довгі щітинки дають ефект подовження, а коротші - дозволяють профарбувати корінь.

В один шар нанесення є і довжина, і додається ще невеличкий вигин. На повсякдень це для мене повністю достатньо - 1 шар нанесення на верх та низ.

В 2 шари вії вже мають більш насичений вигляд, роблю так, коли є тіні на очах, щоб все згармоніювати. Бульше, ніж в 1 шар, вії подовжуються просто надзвичайно!

Стійкість. Читала багато відгуків, що туш осипається маже через 2 години у декого.

В мене повіки не жирні. Тут тримається цілий день (витримує 8 годин спокійно) - нема ні слідів відпечатування, ні осипання. Я тестую її вже більше півтора місяці і можу це з упевненістю сказати.

Змивається досить легко водичкою звій самих , тому є ймовірність, що навіть легкий дощик, по шкодить ваш макіяж.

Якщо бажаєте нашаровувати, краше за все це робити відразу, а не чекати поки підсохне попередній шар. Бо в такому випадку вії склеюються. Трошки можуть бути грудочки, але я прочісую щіточкою і все ОК.

Чого мені не вистачає в ній (це якщо прям дуже сильно прискіпливо відноситись), то наконечник самої щіточки можна зробити менш таким широким, а звузити. Тим самим профарбовувати вії у куточках ока та нижні було б більш комфортно та зручно. Але приборкати і в такому вигляді мені під силу її.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨

олівчик для губ в макіяжі також Pupa https://club.makeup.com.ua/post/18504/