🪽Kate Rina🪽

Тестую косметику з Make up , Matrix🌸

Тестую косметику з Make up , Matrix🌸

Я була в захваті отримати бокс від Matrix ! В гарному оформленні у виді сумки для шопінга, пасує до моєї сорочки ( але донька у мене його конфіскувала ) 🩷 Цією косметикою користуюсь давно, і ці продукти одні із найкращих!

Ост такий кльовий зволожуючий набірчик для волосся від Matrix!

🌿Кондиціонер для зволоження Food For Soft стане оптимальним доповненням щоденної рутини для будь-якого типу сухого волосся, зокрема, і для фарбованого. Засіб із ніжною, кремовою текстурою швидко робить його м’яким і блискучим. Чудовий засіб 💚Волоссячко зволожене, еластичне , блискуче , хоча у мене пористе волосся!

🌿Шампунь Food For Soft — бездоганний перший етап рутини догляду для волосся будь-якого рівня сухості. Він забезпечує дбайливе очищення від коренів до кінчиків: делікатно видаляє надлишки забруднень, себуму та одночасно зберігає важливу для тендітного волокна вологу. У мене жирні корені і сухе по довжині волосся! Цей шампунь підійшов чудово! Неймовірний аромат ( не знаю з чим зрівняти , мені пахне кокосом з квітами 🌸🥥

🌿) Інтенсивна маска для глибокого зволоження Food For Soft від Matrix має приємну оксамитову текстуру, приємно пахне! Але , нажаль мені не дуже підійшла. Маю пористе волосся , маска спрацювала як бальзам , волосся не напитую ! Є плюс що не залишає плівки і обтяження !

🌿Мультифункціональний спрей 20 в 1 є стає ідеальним помічником для миттєвого покращення якості волосся. Його формула збагачена кокосовою, мигдальною, соєвою оліями, молочною кислотою та рослинними протеїнами. Чудовий спрейчик , не обтяжує , не зклеює , надає легкий блиск ✨

Чи купила я ці продукти! Звісно, що так , бо результат мене порадував! На осінь та зиму чудово підійде!

Тестую косметику з Make up , Matrix🌸
Тестую косметику з Make up , Matrix🌸
Тестую косметику з Make up , Matrix🌸
Тестую косметику з Make up , Matrix🌸