Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Matte Contour Skinstick, Amber
Якось часто мені потраплявся даний скульптор в соцмережах. Мене зацікавив його “сірий” колір, адже це така рідкість знайти путній колір скульптора. Що ж, я замовила його і не пожалкувала.
Пакування. Якісне, лаконічне і стильне. Відчувається не бюджетно, пластик досить щільний і не легкий. Прикольно що всередині є магніт. Іноді розважаюсь тим що ліплю до скульптора металеві предмети. 😆😆😆
Колір сіро-коричневий, в ньому є трохи оливкового підтону. Можливо, це причина чому він мені так гарно підходить. Спочатку здається твердим і надто щільним, але майже одразу він “тане” на шкірі та стає м’яким. Легко тушується всіма пензлями з моєї колекції. Влітку користуюсь ним в парі з Kiko, бо колір сіруватий для засмаглої шкіри. Але для холодних, нейтральних макіяжів те що треба.
макіяжі зі скульптором
Стійкий, тримається весь день. Плям на щоці не робить, виглядає натурально. Іноді цей скульптор і без тону ношу. Ось такий він класний.
висновки
Загальний висновок один - класний скульптор, якщо є можливість треба брати. Адже такий колір рідко зустрінеш на бьюті ринку. Як закінчу даний продукт, спробую Fenty Beauty Cheeks out Freestyle Cream Bronzer у відтінку Amber. Цікаво, чи буде він такого ж кольору як і скульптор в стіку…
Коментарі (0)