#parfummakeupclub
Топ-3 улюблених парфумів✨ Духи, як і любов, невловимі. Їх можна вибирати довго і ретельно, а можна просто закохатися ...
Даний тиждень для всіх буде багатий на парфюмерні дописи😅
На вулиці вже потрошки заступає в свої володіння осінь, а це значить що пора змінювати парфуми на більш тепліші осінні🍂
Чесно в мене вдома безліч парфумів і дуже важко обрати щось одне...
Я вибираю парфуми по настрою, по одягу, по загальній атмосфері, по погоді...
Але для даного допису є обмеження,тому виділю топ-3 своїх парфумів, які покорили моє сердечко💘
До речі після допису "Моя корзинка парфюмів" я думала написати допис про свої улюблені мініатюрки парфумів, але MakeUpClub підкинув також хорошу тему для допису, тому не буду довго розписувати...
Парфюм №1
Перший парфюм, який дуже давно підкорив моє сердечко - це Lanvin Eclat D`Arpege💜
З даним ароматом я познайомились, ще коли навчалась в школі...
Він має легкий ненавʼязливий квітковий аромат, який напевно підійде нащодень...
Аромат хоч і чуть не мій ровесник(трохи менший, аромат 2002 року), але напевно полюбився багатьом...Особливо моїй мамі😅
Ці парфуми є схожими до Naturelle YvesRosher та до Pour Toujours Breezare, не прямо таки один в один, але схожість певна є...
Вони є досить свіжими, такі ненавʼязливі, ніжні,як на мене то підходить найкраще на сезон весна-літо, на осінь хочеться чогось теплішого і солодшого...
Але в кожного свій смак...
Початкова нота: Квітка персика, Листя чаю, Півонія Нота серця: Амбра, Зелений бузок, Мускус Кінцева нота: Кедр, Китайський османтус, Птитгрейн
Парфюм №2
Наступні парфуми So Elixir Purple YvesRosher🔮
Чесно з ними подружилась не відразу. Чомусь з початку вони мені капець, як не подобались, аромат такий не для молодих дівчат...
Але чи то я постарішала, чи смак змінився, зараз вони мені віддають такою впевненістю дорогої вишуканої пані✨
Загалом дуже стійкий аромат і шлейфовий...В мене була повнорозмірна баночка, але вже давно закінчилась...но мініатюрка ще залишилась...
Чесно мені так подобаються мініатюрки різних парфумів, хочеться їх колекціонувати😅
Даний аромат такий спокусливий, не звичайний, коли наносиш їх на себе, то відчуваєш ту вишуканість, чарівність та багатогранність аромату...
Просто магічна любов, хочеться знову придбати повнорозмірний продукт💜
Парфуми найкраще підходять на вечірню пору та сезон осінь-зима...
Початкова нота: Тубероза
Нота серця: Ветівер
Кінцева нота: Лаванда, Пачулі
Парфюм №3
І останній і самий новий парфюм в моїй колекції, але який відразу потрапляє до Топ-3 улюблених - це Lancome La Vie Est Belle💖
Ці парфуми, я тільки вчора забрала із пошти, але це любов з першого погляду і вдоху🥰
В мене маленька версія на 4 мл, але цього достатньо,щоб розпробувати і придбати собі повнорозмірний флакончик, а його я собі точно придбаю🫶🏻
Аромат розкривається поступово, відчувається солодка ваніль та така пудровість і теплота... Загалом важко описати, що ти відчуваєш від них...Но вони нереальні🤩
Такі ванільно-фруктово-квіткові, все як я люблю🥰
Цікаво спробувати ще інші різновиди La Vie Est Belle, думаю вони не менш класні...
Як на мій смак ці парфуми ідеальні для осені....З ними відчуваш себе такою чарівною, жіночною та солодкою🥰🍬
Початкова нота: Груша, Чорна смородина
Нота серця: Ірис, Апельсиновий цвіт, Жасмин, Пачулі
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Праліне
Думаю саме вони будуть моїми улюбленцями дуже довго😊
Можливо у Вас є парфуми з такої підбірки? Поділіться відгуками про них, мені буде цікаво почути❤️
Всіх обняла🤗🫶🏻
Коментарі (0)