Віра П

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Я як кожна жінка люблю різноманітні аромати. Мені подобаються різні парфуми, вибір їх залежить від настрою, погоди, пори року, чи заходу куди я буду надягати аромат. А сьогодні я хочу розказати про трійку своїх фаворитів.

Почну з найбільш популярного для мене аромату, яким я користуюся щоденно з ранньої весни, ціле літо і досі - це Giorgio Armani "Acqua di Gioia"!!!!

Я обожнюю його, він задає мені гарний настрій, легкість. В основі цього парфуму свіжий аромат морського бризу, а також відгукуються акорди солодкого мандарину, неролі, апельсинового цвіту, півонії. Кінцеві ноти - кашемірове дерево, кипарис, суміш моху та пачулів. Аромат дуже стійкий, легкий.

#parfummakeupclub

Мене часто запитують яким ароматом я користуюся.

Мій фаворит на прохолодну чи навіть морозяну пору - Yohji Yamamoto I'm Not Going to Disturb You Femme. Парфум дуже цікавий, спочатку, одразу після нанесення, він дуже насичений. Здається, що нібито це чоловічий аромат, але таке враження лише на декілька хвилин. Далі розкриваються солодкі нотки ванілі та шоколаду. Це аромат тепла, затишку і він надзвичайно шикарний.

І ще один з моїх улюблених ароматів - Lancome La Nuit Tresor Nude. Це дуже витончений і чуттєвий аромат, який додає нам жіночності. Парфум стійкий, фруктовий. Ноти аромату: бергамот, ваніль, персик, троянда дамаська. А ще цей парфум в дуже гарному флаконі у вигляді діаманта, немов підкреслює, що кожна з є діамантом, справжньою коштовністю.

Всі ці парфуми прекрасні, вони зададуть вам настрій та впевненість у собі.