Заєць Анна

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Впевнена, що у кожної жінки, дівчини на туалетному столику знайдеться декілька флакончиків із улюбленими духами. У мене також є такий столик.

Сьогодні я познайомлю вас із трьома найулюбленішими ароматами. Аромат, який мені найбільше до вподоби це - SHAKIRA "Dance Midnight". А історія про те , як я придбала цей аромат дуже смішна. Забігла я в торгівельний центр придбати плаття для вечірки. Поспішаю, біжу , і в одній з вітрин парфумерного магазину побачила сяючий силует. Від одного його виду захотілося свята, вечірок. Придбала, навіть не затестила 😂😂😂. Дорогою додому прийшла до тями : " Як так можна було придбати, не знаючи чи підійде мені цей аромат 🤔?" Моя інтуїція мене не підвела : парфум неймовірний, квітковий, східний і головне, що стійкий☝️.

Це дійсно аромат вечірок, сяйва🍾💃.

Наступний аромат від Zara "Oriental" мені подарувала подруга, це міні-версія. Як тільки я нанесла цей парфум, то одразу зрозуміла, що це мій аромат. Він дуже ніжний, легкий, витончений. Туалетна вода зі східним ароматом. Її ольфакторна піраміда розкривається нотами бергамоту, ванілі та карамелі.

Обов'язково придбаютповно розмірний флакон ☺️

Парфумерна вода Quelques Notes d'amour "Yves Rocher" у мене асоціюється з багряною осінню, з золотим листопадом. Вона створює неповторно стійкий, насичений шлейф. Quelques Notes d'amour являє собою квіткову деревно-мускусну композицію.
Ось такі у мене жителі мого туалетного столика. Вони усі дуже різні, але ж і ми, дівчата, також мінливі.

Можливо хтось має такі ж парфуми, як і я?