Анастасія Шторм

Мої улюблені продукти для макіяжу без макіяжу

Мої улюблені продукти для макіяжу без макіяжу

Сьогодні розповім про продукти, які люблю використовувати в повсякденному макіяжі. Коли хочеться легкості без ефекту маски, або нема часу щось вимальовувати вони завжди приходять на допомогу.

Якщо ви ще не пробували цей консилер, то на що ви чекаєте? Легка текстура серуму, покриття від легкого до середнього, зволожує шкіру і виглядає дуже натурально. Іноді я використовую його як бб-крем на все обличчя. Він тримається добре, але я не назвала би його надзвичайно стійким. Об'єму 9,6 мл вистачить на довго. Майже використала упаковку та буду купувати ще, бо просто не уявляю свого життя без нього і не можу користуватися ніякими іншими.

Найкраща розсипчаста пудра, яку я пробувала. Виглядає дуже натурально і не створює ефекту перепудреності. У мене найпопулярніший відтінок 02-Butter, який трохи вирівнює тон обличчя і блюрить шкіру. Просто ідеальна. Об'єм 28 грам вистачить на пів життя. Це комбо, консилер NYX і пудра Fenty - просто любов на кожен день.

Гарні ніжні рум'яна, середньо пігментовані, гарно тушуються, впорається навіть новачок.

Обрала віддінок 020. На початку вони були більш яскраві, але з часом верхній шар стерся, як можно бачити на фото, і залишився лише ніжно рожевий. Дуже гарно та природньо виглядають. В мене багато рум'ян, але завжди повертаюсь до них - самий універсальний відтінок для мене.

Він просто знахідка. Тоненький, колір 01 підійде для світлих дівчаток, не рижить (гортай, щоб подивитись). Думаю мені підійшов би більш темний, але і цей в принципі справляється. Не люблю дуже темні брови.

Нижче покажу як виглядає на бровах.

В мене свої вії гарні, але прямі, тому до туші в мене вимога лише щоб розділяла, подовжувала та не опускала вії. Ця виконує все, що мені потрібно. Спочатку підкручую керлером, далі наношу в один шар, виходить дуже ніжно. Можна наслоїти для більш вираженого ефекту. Звичайно не осипається.

Під вечір вії трохи опускаються, але всеж виглядають гідно.

Прекрасний комфортний блиск для губ від Makeup Revolution, не липкий. Містить в складі якісь компоненти для ефекту збільшення губ, тому трохи покалює, відчуття схожі на бальзами кармекс та зберігаються досить довго. В мене відтінок Kiss, ніжно рожевий, підкреслює природній колір губ.

Содіваюсь комусть цей огляд був корисний, бо я переписувала його два рази, в перший раз все просто видалилось 🙈 Які продукти вам подобається використовувати для швидкого та легкогу макіяжу?

Всім дякую за увагу!)