Водостійка туш💦
Суцільний недолік чи все ж не так погано?
Моя туш почала засохати, тому я вирішила обрати нову, туші від Мейбелін мої улюблені, цього разу вирішила взяти водостійку)
Кісточка
Достатньо цікава, але я нею поки не навчилась користуватись, вії виходять склеєні та виглядають неохайно, тому використовую кісточку з старої туші, ось такі танці з бубном(
Вигляд на віях
мені подобається, але треба враховувати, що це кісточка з іншої туші
Вигляд на очах через 7 годин після нанесення і навчання, і танців😅
Те, через що ми тут зібрались, але туш не така вже і водостійка(
не скажу, що прям жахливо, та не водостійка туш на моїх віях веде себе так само) думаю, ви бачите те маленькі пʼятнишка, принаймні, у житті це видно
Мої враження, плюси та мінуси
Плюси:
- Бюджетна
- подовжує вії
- не склеює ( але це якщо кісточкою не з цієї туші)
Мінуси:
- Трохи осипається, я надіюсь , що колись я все ж знайду туш, яка не буде осипатися🤝🏻
- не дуже зручна кісточка, але я постараюсь навчитись нею користуватись, можливо, вона непогана, але я вже декілька разів намагалась і все ніяк🤷🏻♀️
- якщо ви трішки забрудните повіко і вирішите витерти, то вам прийдеться дуууже постаратись, бо туш застигає неймовірно швидко
- стирається важкувато, але якби туш мене влаштовувала повністю у всьому, то я б закрила на це очі, тим більше, що всі знають, що водостійкі туші змивається важко
Моє враження: я не дуже задоволена цією покупкою, хоча багато хто радить цю туш у звичайному варіанті, але я не можу радити вам)
Коментарі (0)