Yana Osyka

Suva Beauty Hydra Fx Body Art Palette, UV Primaries

Я не просто так сказала про базову гамму, адже тут зустрічається біла, жовта, червона, синя і чорна фарби. Це ж основні кольори. Пам’ятаю, в художці, нам про них щось розказували. Основна суть така: червоний, жовтий, синій - це базові кольори з який можна зробити будь-які відтінки. А білий з чорним дають насиченість і світлоту. Тому я подумала що це класна ідея навчитись змішувати різні кольори, але все не так просто. Якщо червоний колір можна назвати чистим, то ось жовтий і синій мають зовсім не базові відтінки. Що ж, розберемо це детальніше.

Білий. Наче чисто білий, але під деяким кутом видає трохи рожевого. На фото цього не видно, але в житті можна розгледіти. Загалом малює нормально, але не досить насичено. Можна нашарувати, але ти ніколи не знатимеш чи потріскається лінія після цього. Дивлячись на фото макіяжів, білим я користуюсь часто, тому хочу пошукати більш ідеальний варіант в інших брендах.

Жовтий. Моє розчарування. Я сподівалась це буде чистий, насичений колір. Але він є неоновим з салатовою домішкою. Ідентичний з жовтим з неонової блакитної палетки. Наноситься неоднорідно, користуюсь не часто.

Червоний. Мій улюблений колір взагалі. На щастя, людство навчилось його робити насиченим і яскравим. Цей аквалайнер не виключення. Малює все з першого разу, раніше часу не підсихає, нашаровувати не потрібно. Єдине, змивається трохи складніше ніж інші кольори. Використовуйте гідрофільне масло.

Синій. В рефілі такий гарний, а на очах: “ме”, мала на увазі “фігня якась”. Він більше блакитно-синій, ніж базовий колір. Стрілочку на кожен день намалювати ним можна, але щось цікаве малювати не хочеться.

Чорний. Нормальний, насичений колір. Подобається так, що в майбутньому не планую купувати чорну підводку. Плачу я рідко, думаю стрілки протримаються.

Висновки

Загалом, ідея з підбором кольорів класна, але виконання 50-на-50. Найчастіше беру білий, червоний і чорний. Це базові класні кольори, які нагадують мені українську вишиванку. Тому хочеться з ними робити якісь графічні елементи. А ось жовто-синя гамма підвела, очікувала зовсім інших відтінків. При їх змішуванні не виходить красивий зелений, скоріше це салатовий колір дитячого фломастеру. Тому буду шукати жовтий, синій і білий в інших брендах.