Mila__Mi

Огляд боксу Garnier Fructis Superfood з ананасом 🍍

Огляд боксу Garnier Fructis Superfood з ананасом 🍍

Користувалася цією серією більше трьох тижнів 😲 І під час тестування я прямо таки насолоджувалася процесом, кожним засобом їх текстурами, ароматом та ефектом на волоссі. Так розслаблено, що не поспішала писати цей відгук 😁 Але пора якось вже 🥰

Почнемо з нього, бо цей засіб є необхідністю для будь-якого типу волосся.
🔸Аромат ананасу з ванільною нотою🍍Солодкуватий (не приторний) з легкою кислинкою. Нагадує ананасові карамельки 🍬
🔸Шампунь напівпрозорий, консистенція середньої густоти.
🔸Піниться дуже добре, створюючи густу та пишну пінку, яка огортає все волоссячко.
🔸Шампунь чудово очищує шкіру голови від жиру та бруду який осідає на нас впродовж дня.

Моя шкіра голови схильна до жирності (мию її через день) і мені важливо якісне та ефективне очищення. Шампунь справляється з цим на всі 100% чим дуже тішить.

На тривалість чистоти не впливає (тобто як мила я голову через день, так і мию). Єдине, що для жирного типу волосся я би радила чергувати його з глибоко-очищуючим шампунем.

🔸Також він пом'якшує волосся, але потребує додаткових засобів для полегшення розчісування волосся (бальзаму чи маски).

🔸Не викликає ніяких негативних реакцій

Мені він сподобався, я би повторила його 👌🏻

🔸Аромат більш ніжніший аніж в шампуня, спочатку відчутні косметичні вершкові ноти, пізніше можна відчути ноту свіжого ананасу 🍍

🔸 Бальзам білого кольору, доволі густої кремової консистенції

🔸Бальзам наносила після миття голови на вологе волосся по довжині (подалі від коренів), тримала ~3-5 хвилин, після змивала теплою водою. Він доволі жирненький, тож потребує час на змивання. Сушила волосся феном як зазвичай це роблю. Розчісується волосся набагато легше, аніж коли просто помити волосся шампунем (тобто він дійсно полегшує розчісування та запобігає подальшого сплутанню волосся)

🔸Зволожує, пом'якшує та робить волосся гладеньким на дотик.

❗ Але маленький мінус - волосся трошки швидше зубруднюється (хоча в мене такий ефект від багатьох бальзамів).

🔸По аромату ніжна, вершково-ананасова

🔸Маска молочного кольору, густої щільної текстури

🔸Наносила маску на вологе волосся перед миттям голови на 7-10 хвилин. Помітила, що чим довше тримаю тим краще ефект (але не більше 15 хвилин, мені цього більш ніж достатньо). Після чого мию волосся біля коренів шампунем і змиваю залишки маски по довжині теплою водою. Вже під час використання відчувається як сухе волосся стає зволоженим та м'якішим 😍 В підсумку волосся зволожене, розсипчасте, гладеньке та блискуче 🥰

До того ж помітила, що при використанні цієї маски, коли я роблю гульку і ходжу з нею впродовж дня, волосся при розпушення гульки пряме (без завитків), це ще один її великий +

Ця маска стала для мене явним фаворитом 😉

У підсумку можу сказати, що це одна з найкращих лінійок для волосся, що я колись пробувала. Засоби приємно пахнуть та ефективно працюють на волоссі, роблячи його зволоженим та доглянутим. Дуже рекомендую спробувати ці засоби (особливо шампунь та маску) 💛🍍