inspirit_inspires

Секрети кудрявого методу + підбірка продуктів 💛

Секрети кудрявого методу + підбірка продуктів 💛

В цьому пості (https://club.makeup.com.ua/post/19118/) Я розповідала про запеклу боротьбу з пухом на голові та дещо шуткувала про своє минуле)

А це - остання частина, де я покроково розповім про свій догляд та як приручити свої кучері 😏

1️⃣ Нанось шампунь та розтирай тільки шкіру голови, головне робити це ніжно, без нігтів

2️⃣ Повтори пункт 1 два рази

⭐️ А ось підбірка гарних шампунів, які я вже використовувала:

1️⃣ Кучері потрібно розчісувати лише з щедро намазаною маскою/кондиціонером, вони повинні максимально ковзати між пальцями/розчіскою з широкими зубчиками.

2️⃣ Маску потрібно наносити по довжині, уникаючи коренів, бо буде "як корова облизала"

3️⃣ Для ще більшого зволоження, можна не змиваючи маску ще більше пропитувати волосся водою. Для цього набираєш в долоню воду і "жамкаєш" локони. Вони повинні видавати характерний звук 😁 Зроби так кілька разів і залиш маску/Кондиціонер на 15-20 хвилин.

*Так, я вважаю, що в цілому, маска, бальзам і кондиціонер – одне й те саме, але якщо не вистачає зволоження, завжди можна додати додатковий продукт 😉

⭐️ Від сердця відриваю, цей кондиціонер - вже декілька років кращий з найкращих, особливо для розчісування:

Лівін (leave-in) - це незмиваємий кондиціонер. Маски вище також можна використовувати як лівін, тільки не перестарайся та нанось на кінчики.

1️⃣ Можна трішки підсушити волосся старою футболкою з бавовни/м'яким полотенцем, використовуючи жамкаючі рухи. Не три, а обережно промокуй волосся, бо у вологому стані воно ще тендітніше.

2️⃣ Нанеси лівін, також тими самими жамкаючими рухами.

⭐️ Так, тут прикріплена дитяча косметика. Поки кращого, ніж на фото не знайшла, склад супер, силіконів немає, не обтяжує волосся, а робить його дуже приємним)

1️⃣ Після лівіну можна нанести гель для волосся та/або піску, в залежності від бажаної фіксації

2️⃣ Сушити волосся краще феном з диффузором (накладка така з зубчиками) та теплим повітрям. Обережно опусти в чашу диффузору частину локонів, і не закручуючи, піднеси до коренів. Потім вмикни фен і насолоджуйся 1-2 хвилинки, я наприклад танцюю перед зеркалом, це дуже підіймає настрій 💃💃💃

Якщо диффузору немає, можна сушити просто на повітрі, не забуваючи "жамкати" час від часу.

⭐️ Була в мене дуже гарна пенка, яка повністю мене влаштовувала, але вона російського виробника( Після неї багато чого перепробувала, зараз зупинилася на цих:

Сподіваюся, ці поради допоможуть розкрити весь потенціал твого волосся, тож підписуйся, шукай мене в інших соцмережах, та надихайся світом ☀️