ksnklb

Огляд на бокс L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C 🧡

Огляд на бокс L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C 🧡

Цей боксик був для мене дуже приємною несподіванкою. Тому одразу дякую MakeUp Club та L'Oreal за знайомство з новою для мене лінійкою 🧡. Вітамін C все цікавив мене своїми освітлюючими та антиоксидантними властивостями, та все руки не доходили до повноцінного знайомства. Що ж, мала чудову можливість комплексного знайомства 😉.
А ще боксик йшов у дуже зручній та надійний коробці, що закривається на магніті.

Огляд на бокс L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C 🧡

Сироватка була одна з найцікавішого особисто для мене.
Баночка виготовлена із грубого, здається, скла, білого кольору, сама баночка дуже слизька і мені страшно її брати у руки. Набирається піпеткою, інколи вона набирає сироватку лише на одну краплю. На все обличчя мені підходить 3.
При першому відкритті сироватка жовтого кольору, а пізніше вона стає світлішою, на коробці вказано про ці зміни (фото біля дзеркала – перше відкриття). Тут різні думки, типу і вказали про це, але і швидше окислення засобу теж не викликає позитиву, а з ще іншого боку, термін придатності сироватки 3 місяці. Не хочеться викидати половину баночки, але тут вже як піде.
Сама сироватка рідка, але досить в'язка, щоб краплі не розтеклись по обличчю (це мені подобається). Консистенція дуже ніжна і легко розприділяється по обличчю, швидко вбирається. При першому нанесенні відчувала легке пощипування, при наступних цього не було.
Після нанесення сироватки на обличчю її практично не видно, вона лишає дуже легкий слід. По відчуттях може бути липкість, тому краще не наносити безпосередньо перед сном.
Після нанесень, коли я нічим зверху не покривала (а потрібно spf), декілька разів відчувала вже через деякий час жирну плівку на обличчі, не можу поєднати це із застосуванням сироватки, та все ж.
По цій сироватці нічого не скатується, тому що вона швидко вбирається у шкіру обличчя.
Що про неї може нагадувати? Аромат. У всієї лінійки приблизно однаковий аромат цитрусів, різниться лише інтенсивність та глибина. Сироватка не має насиченого аромату, та все ж, він відчувається після нанесення трохи часу.
Сироватка загалом хороша, одразу після нанесення вона наче візуально покращує тон шкіри, ну і загалом освітлення та рівний тон вона дає.

Склад:
Оскільки з повними розборами складів допис вийшов би дуже об'ємний, тому опишу лише складники, що можуть занепокоїти.
Загалом склад досить хороший.
Aqua/Water, Ascorbic Acid,
Dimethicone – кремнійорганічний лінійний полімер, силікон. Утворює на шкірі захисний шар, виконує роль емолента.
Glycerin,
Alcohol Denat. – денатурат (денатурований спирт), у косметиці виконує роль розчинника.
Potassium Hydroxide – гідроксид калію, сильний луг, у високий концентраціях викликає подразнення, повинен бути в обмежених концентраціях, уникати потрапляння в очі.
Polysilicone-11, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Silica, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, C13-14 Isoparaffin, Hydroxyethylcellulose, Laureth-7, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Poloxamer 338, Polyacrylamide – поліакриламіди, використовують як регулятор в'язкості, дозволений у обмеженій концентрації.
Sorbitan Laurate, Xanthan Gum, Bis-peg/ppg-16/16 Peg/ppg-16/16 Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Salicylic Acid, Parfum/fragrance.

Другий флюїд у моїй колекції)
Баночка білого кольору, пластикова, мала і плоска, зверху ковпак закручується надійно, можна кидати у сумку (плюс вона ж плоска, займе мало місця).
Консистенція молочка, ну як і всі флюїди, але знаєте, не так розтікається як флюїд від Babe, відповідно наносити його зручніше. Плюси таких консистенцій у тому, що шкіра яка проти щільних текстур не буде протестувати ( це у мене така), мінуси, що тут важко розрахувати ті самі "два пальці", тому я наношу по відчуттях. Колір білий.
Наноситься досить зручно, як для флюїду (зручніше, ніж Babe) і після нанесення залишає легкий вологий фініш. Особисто моя шкіра виглядає зволожено і свіжо, але я не міксувала це з кремом, можливо буде інший вигляд. Відчуття маски немає, та й на шкірі особливо нічим не виділяється, вирівнює тон.
Що нагадує про нанесений spf? Аромат цитрусових, він у мене от дуже довго тримається на обличчі, і хоча я не проти ароматів у догляді, але це надто.
Після нанесення обличчя не липке, ніжне.
У багатьох аспектах spf мені сподобався: рідка консистенція, не скочується, практично не відчувається на обличчі. Який мінус? Аромат, який тримається на обличчі довше, ніж парфуми.

Склад:
Так, тут є комедогенний компонент, але про це пізніше.

Aqua/Water,
Alcohol Denat. – денатурат (денатурований спирт), у косметиці виконує роль розчинника.
Diisopropyl Sebacate, Silica,
Isopropyl Myristate – складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Емолент, але може бути шкідливим для шкіри, належить до комедогенних речовин.
Ethylhexyl Salicylate – санскрін, дозволено використання у концентрації, що не перевищує 5%. 
Ethylhexyl Triazone, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,
Butyl Methoxydibenzoylmethane – санскрін, дозволено використання у концентрації, що не перевищує 5%.
Glycerin, Propanediol, C12-22 Alkyl Acrylate/hydroxyethylacrylate Copolymer, Drometrizole Trisiloxane, Perlite, Caprylic/capric Triglyceride, Tocopherol, Ascorbyl Glucoside, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate,
Triethanolamine – низькомолекулярний аміноспирт, безпечний для шкіри та не має побічних ефектів у концентрації від 1% до 3%.
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Caprylyl Glycol, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum/fragrance.

Спойлер: до пінки потрібно призвичаїтись.
Баночка пластикова, прозора, має наклейки та демонструє розхід продукту, його колір. Цю баночку я б не ризикувала брати у поїздки, тому вона чемно стоїть у ванній.
Дозатор справний, дозує горошинами, якщо затиснути, то можна видавити більше. Тут я б сказала, що все індивідуально, і як виходить розпінити засіб.
Сам засіб йде у вигляді легкого желе, яке потрібно розпінити. Мені довелось привчитись до нанесення, тому що через саму консистенцію не виходило виміряти скільки мені потрібно засобу. Піниться добре, і коли вже навчитись і зрозуміти свою "міру", то виходить добре вмитись.
Аромат теж цитрусовий, через густину засобу, він концентрований, але не залишається надовго, впринципі чути під-час миття.
Пінка особливо мені не підсушила шкіру (фото нижче), немає відчуття стягнутості, стягнутих пор, лущення, і візуально і за відчуттями шкіра хоче зволоження. Тут мені ну дуже хочеться нанести тонік, він тут ідеально підходить, якраз перед сироваткою. Хоча якщо нанести сироватку зверху, то відчуття зволоження буде, але тонік між цими засобами чудово підійде.

Вприцнипі, пінка очищає шкіру, особисто мені не викликала сухості, маю гарні враження про неї. Мінус у ній це специфічність нанесення.

Склад

AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, PPG-5-CETETH-20, SODIUM HYDROXIDE – гідроксид натрію, сильний луг, може завдати шкоди очам, дозволено у обмеженій концентрації.
ASCORBYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-7, 'TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID,
CI 15510 / ORANGE 4 – барвник, дозволений до використання за винятком засобів довкола очей.
PARFUM / FRAGRANCE.

Маска йде у звичній для тканинної маски пачці. Всередині дуже багато рідини помаранчевого кольору та з ароматом цитрусових, він тут не насичений.
Тканинна маска цупка та відчувається на шкірі, досить велика (я таке люблю), отвори для очей замалі, як на мене.
Маска добре просочена рідиною, яка рідка, тому коли діставати маску, може трішки текти. Коли вже маска на обличчі, по шиї нічого не тече. Рідини в упаковці залишається багато.
Тримати потрібно 15 хвилин.
Після зняття залишились заломи від маски, тут моя помилка, тому що потрібно було розправити краще. Шкіра у дуже гарному стані, зволожена, сяюча, світла, пори чисті та звужені. По відчуттях приємна, ніжна. З новоявленими прищиками особливо змін не сталось, але виробник і не обіцяє цього.
Загалом, хороша тканинна маска, я б придбала таку для екстрених ситуацій, коли потрібен швидкий і якісний результат. Звісно, у тканинних масках дарма сподіватись на довготривалий ефект, але коли потрібно зробити порядок з обличчям за 15 хвилин – тканинні маски чудовий варіант.

Склад
Тут може бути нюанс у тому, що отвори для очей малі, маска лежить дуже близько до очей, а є компоненти, з якими такий контакт не бажаний.
AQUA / WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, METHYL GLUCETH-20, ASCORBYL GLUCOSIDE, HYDROXYACETOPHENONE,
POTASSIUM HYDROXIDE – гідроксид калію, сильний луг, дозволено у обмеженій концентрації, уникати контакту з очима.
SODIUM CITRATE, SODIUM HYALURONATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, TROMETHAMINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TIN OXIDE,
CI 14700 / RED 4 – синтетичний барвник, дозволений в обмеженій концентрації.
CI 19140 / YELLOW 5 – моноазобарвник, кислотний піразоловий барвни, викликає алергію в людей, чутливих до аспірину.
SALICYLIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE.

Фото зроблені після застосування пінки.
Термін користування – два тижні. Була вимушена пауза у користуванні на початку тестування через те, що захворіла, але вона не тривала довго. Також зараз у мене (О диво) період, коли шкіра навіть попри все, що сталось з організмом у дуже гарному стані (🤞🏻).
На постійній основі користувалась пінкою та сироваткою. Також прибрала інший догляд з рутини, окрім тоніка від StoyanA, я його мінімізувала у догляді, але без нього не можу обійтись.
Щодо прищиків, ця тема і що провокує висипи мене дуже цікавить. Оскільки тестування припало у мене якраз на середину циклу, прищики не можу пов'язати з тими днями.
Коли я ще виходила у світ і не хворіла, то активно користувалась spf, і так, у мене з'явились нові прищики, один з них був болючий, після того, як вимушено прибрала spf з рутини (не було потреби), прищики зникли і навіть не залишили сліду. Пізніше, коли вже не користувалась spf, а лише сироваткою та пінкою, теж з'явились нові прищики, вони виявились "лайтовими" і теж швидко зникли. Тому не знаю на який засіб у цій темі грішити, чи не грішити.
Також за період користування цими засобами не було лущення, сухості, стягнутості, підвищеної жирності. Шкіра була в порядку навіть попри те, що я хворіла.
За фото До і Після ви можете не бачити різниці, адже з порами особливо нічого не сталось, і так, засоби з порами нічого не зробили (Хоча, можливо, на цей ефект потрібно більше часу). За штучного освітлення це не помітно, але тон шкіри загалом рівний і світлий, тобто освітлення все ж є, це можна побачити і за пост акне на обличчі, яке я вже дуже довго не можу вивести за кінця (Тут гарно видно дію вітаміну C). Якщо ще зверху нанести сироватку (а між ними тонік😅), то буде ще хороший ефект зволоження. Плюс сироватка одразу після нанесення гарно рівняє тон, додає природнього сяйва і надає моїй шкірі здорового вигляду, навіть коли почуваюсь не дуже.
У висновку можу сказати, що для нормальної, здорової шкіри для надання додаткового сяйва та гарного вигляду, цей догляд чудово може підійти. Звісно, мене цікавить що провокує висипи, а може це у мене такий період був, тут вже загадка 🤷🏻‍♀️.
І дуже дякую за увагу до цього допису (тай інший моїх дописів також) ❤️.