Mermade і кавунові пестощі 🍉
Огляд на слайм-гель та цукровий скраб з подарункового боксу 🎁🍉
Привіт , красуня 🌸
Я з Херсону і я дуже люблю кавун 🍉 Тому, дізнавшись,що у подарунковому боксі будуть кавунові смаколики для тіла від Mermade , я неабияк зраділа.
Що пропонує нам виробник ?
Слайм-гель для душу
Mermade What a Melon
Вік: 18+
Призначення: відновлення, очищення
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна
Об'єм: 200ml
Особливості слайм-гелю для душу What a Melon від Mermade:
- гліцерин у складі формули запобігає втраті вологи та підтримує оптимальний рівень зволоження;
- алое вера підвищує пружність та еластичність шкіри;
- має насичений кавуновий аромат, який забезпечує довготривале відчуття свіжості;
- видаляє себум та забруднення;
- робить шкіру шовковистою та пом’якшує її;
- має тягучу консистенцію слайма, яка зрештою легко піниться при контакті з водою.
Цукровий скраб для тілаMermade What A Melon
Вік: 18+
Призначення: очищення, пілінг
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна
Об'єм: 250g
- Цукор солодко й турботливо видаляє з поверхні шкіри ороговілі частинки.
- Матуюча рисова пудра та насіння полуниці - природні скрабуючі ексфоліанти , котрі делікатно скрабують шкіру та активують регенерацію клітин.
- Амінокислоти олії жожоба зволожують та захищають шкіру без липкої плівки, збагачуючи її вітамінним комплексом. Покращують еластичність та заспокоюють подразнення.
- Скраб покращує циркуляцію крові - додає шкірі сяйва та шовковистості - відлущує ороговілі клітини
Упаковка
Ці 2 красеня знаходяться в прозорих пузатеньких баночках , крізь які можна розгледіти колір та консистенцію гелю та скрабу. Мені подобаються прозорі баночки, адже завжди можна контролювати залишки засобів і в потрібну мить встигнути придбати заміну.
Зізнавайся , закінчувались гелі чи шампуні не вчасно? 😁
Кришка - закрутка у гелю зеленого кольору , у скрабу - ніжно-рожевого . На слаймі поверх кришки розмістилась наліпка і коротенька інформація про те, що в середині. Зізнаюсь, що кришка у мене закрутилась не надійно і везучи на фотосесію баночки , слайм трохи протік. Робила на автоматі все, тож сама не дослідила , проте будьте пильні і перевіряйте 👀
На баночках етикетки мілашно-рожевих кольорів з детальною інформацією та способом використання.
Загальне враження - банка з солодющо-приторним кавуновим варенням 🍯
Такий формат баночки здебільшого для персонального користування. Я бачу ці засоби у дівчини, яка не поспішаючи збирається на побачення і під пісні Wellboy насичує себе кавуновими солодощами 🍉
Аромат
У слайму та у скрабу подібний аромат , який дуже швидко огортає всю ванну кімнату. Що правда у скрабу дещо м'якіший і мені приємніший . У гелю насичений аж терпкий , солодющий , сочний Херсонський кавунчик . З баночки аромат дещо перенасичений , проте приймаючи душ запах вирівнюється і ти виходиш така собі солоденька скибочка 🍉
Аромат не підійде для людей чутливих до запахів. Для себе , я б 1 краплинку парфуму все ж таки прибрала , маючи малюка , стараюсь не перенасичувати себе
Консистенція та враження
Всіх цікавить чи дійсно гель для душу на дотик , як дитячий слайм ❓Так ! Він наче той самий слайм , але менш в'язкий . Мабуть не кожному таке підійде ( моя сестра не любить такі штучки, наприклад), проте я хотіла б відзначити такий цікавий підхід і оригінальність 🥇 Коли набираєш гель він слаймообразний , а при контакті з водою перетворюється на звичайний гель, який залишає на тілі м'якеньку , легеньку пінку.
Відчуття стягнутості після використання я не відчула. Хоча більшість гелів мені сушать шкіру .
Цукровий скраб
Зелененьке апетитне вареннячко з крупними цукровими кристалами та маленькими полуничними зернятками . Виглядає просто неймовірно🤤 Естетичний вигляд додає приємний відчуттів, під час використання. Мені подобається , що у скрабу є 2 досить різні фракції , які водночас старанно та делікатно відлущують ороговілі частинки . Масло жожоба одразу ж пом'якшує шкіру і відчуття після використання просто неймовірні 😍 Скраб однозначно маст хев !
Висновки
В цілому , мені сподобались засоби і хочу щиро подякувати Make Up за нагоду спробувати ці чудові ароматні баночки від Mermade .
Псюсів набагато більше , ніж мінусів , тож неодмінно хочу порадити ❤️ Гадаю , що ця лінійка чудово підійде молодим дівчатам , тінейджерам . Тому , якщо ви шукаєте подарунок , який принесе задоволення молодій і невгамовній , подаруйте їй цей кавуновий БУМ 🍉
Коментарі (0)