Ta_nyaaaaaaa

Як я НЕ подружилася з українським брендом MERMADE

Як я НЕ подружилася з українським брендом MERMADE

Привіт, красуне! Сьогоднішній огляд буде трішки великим, але сподіваюсь не таким втомлюючим і нудним для тебе :)

ПЕРШЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Близько 1,5 місяці тому я вперше зробила замовлення на Mermade, так як ну надто часто траплялась мені їх реклама в інстаграмі, тік-тоці та інших соц-мережах. І першим моїм замовленням були 8 пробничків парфумованої води Mermade. Начитавшись описів до ароматів продукції на офіційному сайті бренду, я з нетерпінням чекала свого замовлення. Проте навіть у поштоматі уже щось пішло не так. Вперше за всі часи, поштомат підвів мене і не видав посилки. Проте я так просто не здалась і десь на третій день у мене таки вийшло забрати посилку на складі))

Прийшла додому, розпакувала аромати і давай їх тестувати. Моєму рочаруванню не було меж... Як на мене, то аромати на сайті описані не зовсім правильно. Я не кажу уже про точності в "піраміді" (не кидайте тапками, будь ласка, не великий спеціаліст у цьому), АЛЕ більшість ароматів навіть неправильно віднесені по типу солодкі/свіжі. Чесно кажучи, зайшовши на сайт і перечитавши знову описи ароматів, знову протестувавши їх, я намагалася себе переконати і знайти хоча б якийсь із восьми пробників, який западе в душу. Але цього так і не сталось. До речі, питань до стійкості немає. Як для парфумованої води, аромати тримаються довго навіть на тілі, а тим більше на одязі. Проте, для мене це було більше мінусом, так як аромати не сподобались з самого початку і я хотіла позбутися будь-якого із них на собі.

Були моменти, коли я подумала, що можливо у мене якісь проблеми з рецепторами, тому пропонувала затестити всі пробники своїм рідним, друзям. У більшості така ж реакція, як і у мене, з восьми ароматів міг сподобатися один.

На фото 6 міні-версій парфумованої води, 2 десь загубила під час транспортування і намагань запропонувати комусь зі знайомих.

Підсумовую, що назви і описи парфумованої води на сайті ну дууууууууууже гучні і не дуже достовірні.

Як я НЕ подружилася з українським брендом MERMADE
Як я НЕ подружилася з українським брендом MERMADE
Як я НЕ подружилася з українським брендом MERMADE

МЕНІ НЕ СПОДОБАЛОСЬ ВІДРАЗУ. ЧОМУ Я ЗАМОВИЛА ЗНОВУ?

А все просто. Я не замовляла. У день розпаковки і затесту парфумованої води я помітила дивну річ, а саме те, що об'єм парфумованої води ну точно не 5 мл (інколи беру пробники, то це кинулось в око), заявлених на сайті та у мене в чеку. Так, я перевірила і там виявилося 3 мл...тобто обман на 2 мл на одному флаконі, а у мене їх 8. У зв'язку з цим я залишила відповідний відгук на сайті (стостовно ароматів та об'єму). ПРОТЕЕЕ, на сайті мій відгук двічі видаляли а зв'язатися з магазином не вийшло, мене постійно відправляли до онлайн-консультанта, звідки була тиша. Лише після того як я залишила коментар до відео на сторінці Mermade у Tik-Tok, зі мною зв'язався менеджер в інстаграмі. Таким чином, мене запитали який із ароматів все-таки сподобався найбільше, щоб принести вибачення. І так, я сказала, що жоден аромат не вразив, після чого запропонували "подумати і дати другий шанс". І знаєте що? Так, я перенюхала міліон разів усі пробники і таки назвала один з ароматів, подумавши "Ну правда, Таню, можливо тобі сподобається, та й не такий він жахливий уже".

ОТОЖ МЕНІ НАДІЙШЛА ПОСИЛКА-ВИБАЧЕННЯ

Коли я знову спустилася до поштомату отримати посилку, була дуже здивована, так як вона виявилася тяжкою. Упакування гарне і миле, дуже подобається: коробочка, наповненювач, листівочка. Всередині, окрім повномірної версії аромату (у мене це був Cashmere), було ще дві пляшечки: парфумований лосьйон і парфумований гель для тіла - однойменного аромату. Лосьйон і гель були у максимальному розмірі - по 200 мл кожна! Величезних надій у мене вже на ці засоби не було після негативного досвіду з парфумованою водою (до речі, саме її онлайн-консультант порадив для ознайомлення з продукцією компанії).

На вигляд гель досить яскравий, що свідчить про високий вмість барвника. Не люблю таке і стараюсь не купувати вже декілька років.

Аромат такий же, як і в парфумованої води. Не різкий, з чіткою деревною ноткою, злегка солодкуватий. Проте на сайті він описаний як "Парфумована вода MERMADE CASHMERE — поєднання деревно-квіткових нот. Спочатку вступає стиглий гранат, який розчиняється під впливом серцевих нот солодкої орхідеї і загадкового лотоса. Після залишається шлейф червоного дерева, чуттєвого мускусу і ніжної фіалки". АЛЕЕЕЕ, тут я знайшла для себе величезний мінус! На відміну від парфумованої води, у гелеві для душу для лосьйону для тіла я помітила додатковий неприємний аромат пластику. Просто жахливо... Даний аромат гелю та лосьйону тримається на тілі ще години півтори.! На відміну від парфумованої води, у гелеві для душу та лосьйону для т

Консистенція. Не дуже густий гель. Що для мене виявилося дивним, так як бренд позиціонує цей засіб не просто як гель для душу, а як концентрат. Піниться, проте як звичайний гель для душу, не більше. Знову ж таки, суто моя думка.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 80, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Aluminum Borosilicate, Hexyl cinnamal, Linalool, Benzyl salicylate, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Geraniol, [+/- May contain: CI 77820, CI 19140, CI 16255].

Дія на шкіру. Гель очищає шкіру гарно, зоооовсім трішки сушить. Проте, чутливій шкірі навряд чи підійде, може викликати почервоніння, свербіж - як і сталось у моєї подруги.

Підсумки. Загалом гель можна брати, так як виконує свою основну функцію - очищує шкіру. На цьому для мене плюси закінчені. Не взяла б навіть суто через аромат пластику....

Порівнюючи навіть з гелем для душу, для мене цей лосьйон - зовсім ні про що.

Аромат все той самий)))

Консистенція водяниста, лосьйон напівпрозорий.

Склад: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Glyceryl Stearate, Lanolin, Butyrospermum Parkii Butter, Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Myristate, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Parfum, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl cinnamal, Linalool, Benzyl salicylate, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Geraniol

Дія на шкіру. На фото нижче ви можете побачити знімок руки, на яку щойно нанесла даний лосьйон, наступне фото - це рівно 5 хв після нанесення. Лосьйон увібрався, з руки зовсім зник, а ефекту 0. Відсутнє навіть базове зволоження. Ніби водичкою помастив зверху і все) У моменти, коли я спробувала наносити лосьйон товстішим шаром, шкіра починала чесатись, а надлишок лосьйону не вбирався у шкіру.

Підсумки. На відміну від гелю, даний лосьйон я б не радила до покупки ВЗАГАЛІ, так як ефекту від нього 0. Можливо жирній шкірі і дасть те мінімальне зволоження, якого вона потребує, але і в цьому я сумніваюся. Можливо все дуже індивідуально.

Коли э неймовірний крем-йогурт для тіла від ТАКОЖ УКРАЇНСЬКОГО бренду TopBeauty, та ще й вдвічі дешевший, не бачу сенсу витрачати кошти на таке. До речі, про щойно згаданий йогурт для тіла обов'язково розкажу. Він настільки неймовірний, що майже одразу став улюбленим!

Звісно, як я уже згадувала на початку, опис ароматів дуже гучний. Проте з усіх протестованих мною ароматів, цей є кращим. На жаль, кращим серед гірших.

Так як аромат мене не зачепив сильно, він стоїть в упакуванні, не користуюсь ним. Мені більше по душі навіть ті ж самі спреї від Victoria`s Secret.

Шкода, що загалом моя історія з цим брендом і враження доволі негативні. Проте, це суто мій досвід і моя думка.

Сподіваюсь, що мій відгук був для вас корисним і ви не заснули :)

До зустрічі♥