Iryna Inred

Мої топ-3 аромати останніх 10 років #parfummakeupclub

Мої топ-3 аромати останніх 10 років  #parfummakeupclub

З парфумами в мене одна проблема на всі часи — яким би чудовим не був аромат, він швидко мені набридає, приїдається. Тому я обираю легші варіанти — парфумовану або туалетну воду. Хоча бувають дні, особливо влітку, коли я взагалі не дивлюся в сторону жодних ароматних пляшечок. А восени поступово повертаюся до них. В цьому дописі ті три аромати, які у мене затрималися, і деякі з них вже навіть майже повністю використані.

Мої топ-3 аромати останніх 10 років  #parfummakeupclub

"Today" від Avon — моє старе нове відкриття.

З цим ароматом я знайома ще зі шкільних років — в усіх же були у старших класах серед однолітків консультанти з каталогами і пробними міні-пляшечками? Але тоді Today здавався мені якимось надто дорослим ароматом. Цього року я обирала парфумовану воду на подарунок і несподівано згадала про ейвонські "Сьогодні", "Завтра", "Завжди". І вирішила, що вже цей аромат мені якраз по віку.

Використовую переважно у вечірній час. Мені подобається його запах і на шкірі, і ще бульше — на шарфі.

Не дивно, що "Today" вже 19 років на ринку і навряд збирається виходити на пенсію.

Солодкий "Блиск"

Зелена пляшечка "Shine" Glam Bee у мене вже кілька років. Час від часу повертаюся до неї. Для мене це однозначно ранковий і денний аромат. Нестійкий страшенно, але це навіть плюс. Якщо перші нотки цієї водички мені подобаються, то верхні здаються занадто солодкими. Тому й виходить, що прощатися з "Блиском" я не хочу, поки він не скінчиться, але й часто використовувати — теж.

The City Spirit Prive Annabelle — груша, квіти, мускус — смачно, але не на щодень

Цю туалетну воду купила вже також давно. Спочатку The City Spirit Prive Annabelle здавалася дуже цікавою й незвичною. Як ви вже зрозуміли, я люблю солодкі аромати. Цей якраз солодкий. Але, як виявилося з часом, для мене в ньому забагато мускусу й сандалу наприкінці. Та, знову ж, і до цієї туалетної води часом повертаюся. Мій вечірній варіант.

Цікаво, з ким співпали мої смаки хоч по одному з цих ароматів!