Ксенія 💫

Рідкий тональний крем з хайлайтером. Ефект на шкірі.

Рідкий тональний крем з хайлайтером. Ефект на шкірі.

Вітаю красуні💐!

Сьогодні познайомлю ближче вас з тональним засобом, який має світловідбивний ефект та ще й SPF 15. Це SKIN TONE Foundation від італійського виробника Кіко.

Основа має стандартні 30 мл.

У мене відтінок neutral 05.

Легка, ковзка текстура дозволяє створити макіяж без макіяжу. Середня здатність, що криє, з можливістю регулювати щільність дарує приємну прохолоду і з легкістю наноситься. Містить засіб захисту епідермісу від сонячної дії.

По консистенції тональний рідкий, можна його і до флюїду віднести. Тобто, це засіб який більше підходить для тих, хто хоче загальний вигляд шкіри зробити більш однорідним, аніж замаскувати хоча б щось. Скажу відразу - не очікуйте ніякого маскування.

Я його використовую саме тоді, коли спадає вже спека. В мене шкіра влітку більш схильна бути комбінованою в т-зоні, і коли дуже жарко, сяючий ефект, що є в цьому тональному та моє чоло - це не найкраще комбо 🙈.

Покриття виглядає натурально, немає ефекту маски чи стягнутості, але будьте уважні, попередньо треба гарно зволожить шкіру, бо лущення він здатний підкреслювати.

Сяючий фініш помітний, проте сяючих частинок в ньому немає. Згодом він більш усаджується на шкірі і це сяйво на мені не таке явне.

Для мене краще нанесення це вологий спонж. В цьому випадку - це ефект моєї шкіри, але ще кращий 😍

В мене є пігментація і цілі її перекрити взагалі нема. Власне, як і навіть ще більш щільнішим тональним від Estée Lauder. Це моє рідненьке, що зі мною і це мені подобається.

Відтінок neutral 05 з теплим підтоном, але підлаштовується добре і не дає ніякої жовтизни. Ще один "плюс" - він зовсім не окислюється, некомедогенний. Наявність спф 15 звичайно добре, але ми пам'ятаємо, що це лише маркетинг.

Стійкість середня, години 5, але це соло; з пудрою носибельність довша. Покриття від легкого до середнього. Піддається нашаровуванню. Також відсутня липкість можна сказати, вона мінімальна просто. Якщо є бажання, можна нейтралізувати її пудрою, але я не роблю цього.

Шкіра виглядає супернатурально з легким сяйвом, дуже делікатним. Шкіра одночасно і не наглухо матова і не сяє жирним млинцем.

Тому, кому імпонує натуральність в макіяжі та свіжість, то раджу спробувати.

І власне, для порівняння, ДО та ПІСЛЯ щоб було розуміння чого очікувати. На обличчі лише тональний, без будь-яких коректорів

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨