SomovaFM

Revitalift Clinical Vitamin C 🍊 від L'Oreal Paris

Revitalift Clinical Vitamin C 🍊 від L'Oreal Paris

Бокс дуже солідно виглядає, коробочка на магнитній застібці. Яскраві кольори. Пляшечки не меньш вражаючі.

З вітамітом С я вже була знайома, тому без побоювань почала користуватися усіма засобами.

Пройшло вже два тижні, тому готова оголосити свої враження та проміжкові результати.

Revitalift Clinical Vitamin C 🍊 від L'Oreal Paris

Середньої густоти рідина, гелевої консистенції з дуже приємним цитрусовим ароматом. Пластикова пляшечка із зручним дозатором, через нього продукт розходжується досить економічно.

Використовую цю гель-пінку, як останній крок очищення, перед нанесенням сироватки. Мені необхідно два натиски. Пару секунд розтираю її у мокрих долонях, аби гель перетворився у цільну піну.

Наносити на обличчя приємно, вистачає ще й на зону декольте та плечі. При наявності подразнень може зовсім трохи щіпати. Змивається добре, не залишає неприємних відчуттів плівки на обличчі. Шкіра після неї дуже м'якенька.

Сироватка має такий же приємний цитрусовий аромат, який відчутно після нанесення ще деякий час. В гарній дуже стильній ковбочці білого кольору, єдине що вона не прозора і складно буде предугадати коли ж закінчиться продукт. Також дівчата вже писали, що сироватка окислюється в самій піпетці і це видно при першому ж використанні та на обідку ковбочки.

Сироватка хоч і рідка, але доволі в'язкої консистенції, не розтікається по обличчю, тому можна розподілити її без поспіху. Легко наноситься, немає неприємної липкості, властивої подібним сироваткам. Доволі швидко вбирається у шкіру до 15хв. А обличчя виглядає зволоженим та наче сяючим.

Мені потрібно дві піпеточки (вона не набирається повністю, тому роблю це двічі), аби нанести її на обличчя рівномірним, не товстим шаром. При першому використанні вона почала досить сильно пекти на вже підсушених прищечках та подразнень під носиком. З часом використання вже не відчуваю такого, але якщо є свіже подразнення, все ж може трохи пощіпати.

Результат щоранкового використання впродовж двох тижнів: зменшились почервоніння на обличчі та навіть тон шкіри помітно вирівнявся, ще й гарно тонізує.

Єдиний мінус, який в ній є - усі крема чи тональна основа скочуються, навіть якщо наносити через 1,5 години після її нанесення, при тому що сама сироватка вже давно увібралась в шкіру.

Сонцезахист має менш виражений аромат, але приємний. Зручна плоска упаковка з продовгуватим носиком, яким легко наносити продукт на обличчя. По консистенції доволі рідкий, білих слідив не залишає та вбирається швидко. Фініш мені дуже сподобався, обличчя таке мерехтливе, немає жирного блиску, тон шкіри вирівнюється. Вже подумала, що він стане моїм фаворитом, але ж ні..

Десь через пів дня , після першого нанесення, побачила на обличчі декілька висипів маленькими білими прищечками. Змила сонцезахист, обробила обличчя. На ранок прищечків не було. Продовжила його тестувати ще декілька днів і кожен раз після нанесення к вечору з'являлися ці прищечки, а на ранок зникали. Вирішила його відкласти, при тому продовжила користуватися пінкою та сироваткою. Прищечків більше не було.

Пори він наче не забиває, але зв'язок очевидний, нажаль. Відклала до найкращих часів, випробую ще на мамі.

Зазвичай масочки в мене лежать до дня спа, який все ніяк собі не влаштую. Але на цей раз вирішила не чекати, аби залишити повний відгук.

Маска ткнанинна, з плотного матеріалу. Пропитана есенцією дуже добре, навіть трохи вижала у пакетик, бо з неї прям текло. Есенція жовтоватого кольору, запах не такий цитрусовий, як в інших засобах - як на мене це запах свіжої акрилової фарби, та він швидко зникає. Нанесла на обличчя, розприділивши її нефритовим роллером. Тримала 15 хв, як вказано на упаковці.

Після зняття маски обличчя вологе, бо есенція залишається на обличчі. А от коли вона висихає то починає ніби стягувати шкіру. Хоча на дотик щічкі гладенькі і візуально мають блиск. Комфортніше стало, коли нанесла поверх крем. Фото одразу після зняття маски, до крему, і обличчя наче трохи жовтить.

Рідини в упаковці залишилось ще точно на раз, а в мене є пресовані сухі масочки, тож гадаю ще раз повторю процедуру аби перевірити чи буде такий самий ефект.