Hrystja_

Термотуш Heimish

Термотуш Heimish

Я давно хотіла спробувати термотуш...просто від цікавості. Але мене зупиняла ціна. Бо я більше люблю бюджетні туші. Я мала дуже багато, різних видів , цінової категорії і різних брендів. Та потім зробила висновок, що туші Eveline мені підходять найкраще, тож нема потреби переплачувати.

Але розпочалися знижки...і мене вже було не зупинити🤣.

Купувала туш за 262 грн, повна вартість~400 грн.

В неї дуже зручний пензлик, легко і гарно промальовує вії, зручно. Якщо порівнювати з Maybelline з подарункового боксу, то там я чомусь завжди або в око пензлик запхала, або пообмащувала все навколо. Тут такого нема.

туш не утворює грудочок, не обсипається. А найголовніше- нема ефекту обтяження, протягом цілого дня я її на віях навіть не відчуваю ( бо з Maybelline в мене чомусь був дуже сильний ефект обтяження: проходило 3 години, а було таке враження, що на вії по 2 кг начепила😳).

Запаху немає, це теж для мене дуже важливо ( недавно спробувала туш Glambee...там така інтенсивна віддушка...ще пів дня чула🫣).

А змивати її- то окреме задоволення. Просто намочую руки теплою водою, прикладаю до вій, а через 5 секунд стягую. Туш дуже легко відходить, не потрібно мучитись- терти, не шкодить віям, нема ефекту панди. І зразу видно колосальний ефект туші- порівняння до і після.

Термотуш Heimish
Термотуш Heimish

Виходить дуже природній макіяж, вії ніби заламіновані. Погляд дуже виразний, широкий.

Туш однозначно рекомендую, вона зуміла покорити моє ❤️ і стала фаворитом. Звичайно туші Eveline ніхто не відміняв, я теж ними користуюся, та коли закінчиться Heimish, то, швидше за все, куплю її знову.