Yana Osyka

Kaleidos Symphony Contour Trio, Light

Перше що ми бачимо - це скарб. Пакування просто екстаз. Це металева штучка прямокутно-обтікаючої форми. Я як любитель геометрії, просто розтанула від якості. В середині нас очікує дзеркальце і 3 рефіли з продуктами. Єдиний мінус - палетка досить важка і якщо брати її в дорогу, то не варто класти в загальну косметичку. Відчуття що вона побʼє пластикове пакування. Але я не перевіряла 😅

Повернемось до самого продукту. Маємо матову пудру, колір для скульптурування і бронзер. Туди б ще рум’яна і ідеальна палетка готова. Хоча мені й цього достатньо.

Fill - досить світла, але на диво обличчя не вибілює. Добре матує, ефекту "перепудреності" не бачила. Іноді, вона западає в зморшки під очима (але й інші мої пудри таке можуть робити).

Sculpt - класний сіро-коричневий, але трохи розбілений. Робе чудову тінь. Прекрасно підійде для світлошкірих, холодних людей. Але на жаль, для мене він надто сірий. Чекаю зими та своєї світлої шкіри. Мабуть, тоді буду активно користуватись.

Chisel - давайте чесно - це не колір бронзера. Він трохи темніший і тепліший за Sculpt. Має недостатньо теплоти аби користуватись ним за призначенням. Це чудовий скульптор для світлих, нейтральних за тоном людей. Ним я можу користуватись і зараз. Але зверху можу додати бронзера, щоби прибрати зайву сірість з обличчя. Chisel за кольором нагадує славнозвісний скульптор від Lamel. Тільки в Kaleidos немає рожевого підтона. На жаль, цю різницю бачу лише очима, не телефоном.

Колір Fill прекрасно справляється зі своєю роллю матуючої пудри. А відтінки Chisel і Sculpt гарно тушуються, не роблять плям навіть на вологих тональних. Всі продукти повністю матові, ця інформація для тих хто не любе сатинові текстури. Вони стійкі. Сьогодні носила макіяж 9 годин і скульптура ціла.

Тому продукт класний, за свою ціну так взагалі супер. Універсальний для світлошкірих і холодних осіб, і тих хто полюбляє матове скульптурування. Ну а таке шикарне пакування я не зустрічала і в найдорожчих люксових брендах.

Kaleidos, браво!