Lily♥️

#parfummakeupclub МОЇ ТОП-3 АРОМАТИ ОСЕНІ

#parfummakeupclub  МОЇ ТОП-3 АРОМАТИ ОСЕНІ

Ця осінь виявилась особливою, дуже теплою ( ну вересень так точно, тому приємний «літній вайб» ще трішки присутній! Тому на цій енергетиці вирішила написати також про свої ТОП-3 саме тих, що особливі для мене!

Раніше мені здавалося, що аромат – це твоя друга шкіра, це твій ідентифікатор, це те якою ти хочеш, щоб тебе бачили оточуючі. І я такий нарешті знайшла, це був HOT COUTURE від GIVENCHY. Отже ти вже зрозуміла, що це і буде мій ТОП-1, бо став дійсно першим улюбленим, моїм ароматним Я.

  • GIVENCHY HOT COUTURE: ЯКИЙ ЦЕ АРОМАТ?Димний кальянчик на малині, таким я його бачу на собі . Дуже приємний, зігріваючий, обволікуючий, але може задушити влітку, тому треба бути обережним. На моїй шкірі він дуже гармонійний, а восени мені подобається особливо!

Йшов час) паралельно у мене завжди було багато ароматів під настрій, хоча тоді мені здавалося , що свій улюблений HOT COUTURE від GIVENCHY я не проміняю ні на що. Але… так думала, поки саме у вересні 2020 я не зустріла Його…. Так от ми і перейшли до мого ТОП-2 Kilian Paris Let's Settle This Argument Like Adults, In The Bedroom, Naked

  • KILIAN ADULTS: ЯКИЙ ЦЕ АРОМАТ? На моїй шкірі, це запах інжирного молочка змішаний з сандалом. На диво цей аромат одночасно і свіжий і солодкий і ніжний і гострий. Насправді дуже компліментарний і дуже сексуальний! Я найчастіше його ношу в холодну пору року (восени дуже красивий), або як вечірній аромат!

Аромат осінніх побачень – так я точно можу сказати про свій аромат ТОП-3 від Nina Ricci Rose Extase. Він також зʼявився у мене саме восени🍂. Коли я обираю парфуми, флакон для мене має не менше значення, ніж те що в середині. Цей дуже привабливий, однак не видно залишку, як і в кулі від Kilian.

  • NINA RICCI ROSE EXTASE: ЯКИЙ ЦЕ АРОМАТ?Найбільше на собі я відчуваю малину і троянду на помадній підложці. Але тут троянда дуже смачна, бо я не є великий шанувальник троянди в ароматах. Але тут красиво! Аромат сидить дуже близько , проте дуже приємно,на мені не шлейфить, але стійкий, 5-6 годин.

P.S.Якщо ти зі мною давно, то вже знаєш, про ці всі аромати , адже я написала в Make Up Club багато дописів про свій парфумерний гардероб де розповідала про всі ці парфуми і ще багато інших. Тому при нагоді почитай, там цікаво!

#parfummakeupclub  МОЇ ТОП-3 АРОМАТИ ОСЕНІ