Missmili

Maybelline The Falsies Surreal Mascara

Maybelline The Falsies Surreal Mascara

Моя улюблена туш,яка служила вірою і правдою з квітня місяця закінчилась,і настав час тестувати нову туш

Про ідеальну туш якої вистачить надовго можна почитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/7477/

Maybelline The Falsies Surreal Mascara

Туш Maybelline The Falsies Surreal Mascara обіцяє надати об‘єм і розділення віям,а також подовжує їх на +36%,забезпечує стійкість 24 години,не залишає грудочок і не відбивається на повіках.

Ну,що ж,почнем!

Пакування дуже сучасне і симпатичне,туш зручно тримати в руках.

Колір чорний-01 Very Black

Щіточка доволі велика,не силіконова,а така собі класична пухнаста.

Вії профарбовувати такою щіточкою доволі зручно,але зауважу,вона відбивається на верхній повіці,і потрібно підтирати ватною паличкою.

Багато хто писав в коментарях,що туш суха,я б так не сказала,таке враження може бути з-за того що вона дуже тонко без грудочок профарбовує вії,тобто вона профарбовує не жирно,самої тущі на щіточку набирається не багато якраз щоб вії було розділені і подовжені,а не одною масою.

По ефекту-дійсно вії стали довщі,розділені,а от об‘єму і підкрученості мені не вистачає.

По стійкості- туш виявилась не стійка,вже за 2 год вона осипалась,не сильно,але про стійкість 24 години мови не може йти.

Змивається ця туш як звичайна,тобто з ефектом панди,мені більше подобаються туші які змиваються наче панчохою(чулочком)-от від таких тушів немає того самого ефекту панди,і змивати їх одне задоволення.

Туш не сподобалась,перш за все,з-за стійкості,для мене це найважливіший показник хорошої туші,також мені не вистачає об’єму,тому повертаюсь до попередньої.