Alina Addams 💃🏻

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Якби я не любила різноманіття в ароматах, все ж квіткові аромати для мене найбільш чарівні та непередбачувані.

Якщо виділити серед моїх улюбленців саме трійку ароматів, то це:
1. Парфумована вода Yves Saint Laurent Libre
2. Парфумована вода Dolce&Gabbana Dolce Peony
3. Парфумована вода Lady Gaga Fame Black Fluid

#parfummakeupclub

За доволі простою пірамідою приховане ідеальна пропорція квітів та цитрусів, як я помітила аналізуючи свої вподобання я саме це люблю.

Квітковий букет з лаванди, квітів апельсина та жасмину чудово підкреслений солодкою свіжістю мандарину, а листя смородини і масло петітгрейну додають їм маленьку зелену гіркуватість.
Мають ванільно-дерев'янисту базу та пристойний шлейф. Голосно заявляють про себе, та довго тримаються на шкірі, на одязі відчуваю кілька діб.

На моїй шкірі звучать солодше ніж на одязі, але зелень і цитруси врівноважують те солодке звучання й виходить чудовий квітково-цитрусовий букет, який я так люблю.

Тут квітковий букет очолює моя улюблена півонія, а доповнюють її цикламен, фрезія та троянда і знову є цитрус, щоб доповнити букет і зробити його моїм улюбленим.

Груша, перець та слива мірабель скоріше поглиблюють аромат, але не так яскраво, як головні герої.

Амброксан я не відчуваю, а от меду вдосталь...

Зізнаюсь на речах він мені більше подобається, бо моя шкіра так підсолоджує цей букет, що квіти починають пахнути медом. Але я їх дуже люблю, бо півонія там неймовірна.

Відстоялись і мають чудову стійкість упродовж всього дня і на речах знову ж кілька діб.

Хо хо хо, тут вже потираючи долоні можу сказати, що цей букет не зі звичних квітів...

Але є маленька передісторія, як "A Star Is Born":

Прем'єра аромату відбулася коли я навчалася в десятому класі й тоді добряче нашуміла. Чого тільки перед випуском цієї парфумованої води про неї не говорили і що там буде кров самої співачки, і що там точно буде сигаретний дим і багато, багато іншого 😂

Мені подобався епатажний стиль життя співачки, тож я зацікавилась і ароматом, але на той час я його чомусь не придбала, може тому, що була школяркою 😂

І коли познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком (2019 рік), перед своїм днем народження мною був озвучений бажаний подарунок, а саме парфумована вода Lady Gaga Fame Black Fluid, якої вже не було в широкому продажі. Ох і любила ж я попросити щось, що складно знайти 😏

Коли я нанесла чорну рідину на шкіру, то мене знесло ударною хвилею, було таке враження наче це "зілля для вигнання демонів і я знаходжусь десь в церкві, в мене паморочиться в голові, а запах ладану переслідує мене усюди".

Я відверто здивувалась, думаю, а де ж орхідея, беладонна, жасмин, шафран?

Час ішов ефектний флакончик прикрашав мій туалетний столик, але стояв без діла. І однієї зими я знову наважилась його нанести на себе. Але "вигнання демонів" більше не повторилось, не було задушливого ладану, був екстраординарний букет з орхідеї, беладонни, жасмину та шафрану. А разом з тим букетом, персик оповитий димом  ладану й багато меду.

І ми з ним подружилися, виявилося, що я його просто не зрозуміла спочатку, піддалась якимось соціальним очікуванням, а він просто не такий як усі.