Zera Khaibulaeva

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Аромат-це мить щастя, до якої ми завжди повертаємося та прагнемо все життя. Немає жінок, які не люблять парфуми, є жінки, які ще не знайшли свій аромат.»

Оце якраз про мене. Я досі в пошуку «свого»аромату.

Я не вмію обирати аромати і відчувати якісь сплески емоцій чи відрізняти дорогий аромат чи дешевий😌

Коли я приходжу обирати собі аромат, я відчуваю тільки перший. Наступні я не відчуваю взагалі. Мені не допомагають кавові зерна. Мені треба вибігати на вулицю, бо починає паморочиться в голові😔 Тому я обираю аромати по відчуттях, якщо чую від когось приємний для мене аромат, то одразу питаю про нього в перехожоі чи в знайомої і починаю гуглити. Потім приходжу в магазин, наношу один пшик на запʼястя, другий на блоттер і виходжу з магазину. Блоттер ношу в сумці і нюхаю протягом дня та дивлюсь на стійкість. З запʼястям так само-ходжу і принюхуюсь. Якщо аромат приживається, то можу придбати. Мені подобається квіткові, солодкі аромати, але не приторні.

Саме тому в моєму арсеналі за все життя було всього десь 8 різних ароматів, які я періодично собі міняю.

З тестерами все погано- читаю відгуки і замовляю, а потім лежить така купка, яку я роздаю або викидаю. Тож стараюсь вже не експериментувати.

Що ж з моїми парфумами сьогодні? Маю пару-трійку флаконів, деякі стоять роками, деякі використовую виключно по сезонах, але в мій топ на сьогоднішній день входять ці три і ось чому.

Цей флакон в мене вже мінімум три роки. Майже три роки тому я стала мамою і дуже довго не користувалася парфумами. Все почалось з мого токсикозу. Я дуже відчувала всі запахи, мене від них нудило. Я всю вагітність не користувалася парфумами. Теж саме було після народження дитини, протягом всього грудного вигодовування ( майже два роки) . Мій син не брав груди, якщо на мені був якийсь парфум😌

І от після завершення гв я почала знову користуватися своєю імператрицею.

Для мене це літній аромат, я відчуваю в ньому свіжість, цитруси та кавунчик. В холодну пору року, він мені не подобається. Тож, незабаром він знову буде сумувати, на заміну йому буде інший аромат.

Коротко про імператрицю:

Тип аромату: водяний, квітковий,фруктовий.

початкові ноти: ківі, ревінь, рожевий перець.

нота серця: кавун, жасмин, цикламен.

кінцеві ноти: лимонне дерево, мускус , сандал.

Armand Basi In Red Eau de Parfum.

Цей аромат мені на холодну пору року.

Я не чула його на інших жінках, я спробувала його в магазині і він мені сподобався . Був прохолодний день, на вулиці було волого… І я йшла по вулиці і нюхала свою руку😂

Спочатку при нанесені він трохи різкий, одразу дійсно чути гіркі цитруси,але кінцеві деревні ноти мені якраз комфортні. Цей аромат не дуже стійкий, але може і на краще, враховуючи мою чутливість.

Тип аромату: квіткові.

Початкова нота: Бергамот, Імбир, Кардамон, Мандарин
Нота серця: Жасмин, лілія , листя фіалки, троянда
кінцева нота: білий мускус, деревні ноти.

Зараз не маю повноразмірного флакону, тому на фото тестер😌 Тож час оновити флакон. Однозначно треба натякати чоловіку😂.

Цей аромат для мене на любу пору року, він про жіночність, закоханість та романтику. Він легкий, витончений та не приторний. Він прям мене огортає квітами. З цим ароматом хочеться надягати плаття і бути максимально жіночною. Тож поки що він в мене найулюбленіший.

З ним я теж познайомилася випадково, у вагоні потяга. Сусідка по купе наносила його і я закохалася.

Тип аромату: квітковий, фруктовий.

Початкова нота: айва, грейпфрут

Нота серця: гіацинт, жасмин

Кінцева нота: амбра , ірис, кедр, мускус.

Ось такий в мене топ-3 на сьогоднішній день.

Дякую за увагу♥️

P.S. Дівчата, як ви обираєте аромати? Може є якісь лайфхаки, як правильно знайти «свій»аромат?